Έτοιμος να επιστρέψει στους Dream Theater είναι ο Mike Portnoy

Ο Portnoy δήλωσε ότι θα επέστρεφε στους Dream Theater «στη στιγμή»

02/08/2013 @ 19:38
Η απόφαση του Mike Portnoy να αποχωρήσει από τους Dream Theater πριν από τρία περίπου χρόνια, εξαιτίας της άρνησης των υπολοίπων μελών να παύσουν τις δραστηριότητες του group για κάποιο διάστημα, προκάλεσε τεράστια αίσθηση στον χώρο της σκληρής μουσικής.

Έκτοτε το ερώτημα που βασανίζει τους πολυπληθείς φίλους του σχήματος είναι εάν κάποια στιγμή ο Portnoy θα επιστρέψει στους Dream Theater, ή για να το πούμε διαφορετικά, εάν οι υπόλοιποι Dream Theater θα δεχτούν κάποια στιγμή τον Portnoy πίσω στις τάξεις τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Radio Futuro της Χιλής, ο Portnoy εμφανίστηκε για πρώτη φορά 100% σίγουρος όσον αφορά τη διάθεσή του να επιστρέψει στους Theater, καθώς άλλοτε είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του και άλλοτε το είχε αποκλείσει.

«Θα επέστρεφα στη στιγμή», δηλώνει ο Portnoy και εκτιμάει από την πλευρά του πώς έχει η κατάσταση: «Οι υπόλοιποι είναι εκείνοι που έκλεισαν την πόρτα. Εγώ χρειαζόμουν μόνο ένα διάλειμμα και ολοκλήρωσα αυτό το διάλειμμα. Οπότε πλέον είμαι έτοιμος. Αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι ποτέ δεν θα θελήσουν (να επιστρέψω). Έκλεισαν την πόρτα στην επιστροφή μου και νομίζω ότι είναι τόσο ισχυρογνώμονες ώστε να θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν χωρίς εμένα. Άρα δεν μπορώ να βασιστώ σε αυτό. Η δική μπου πόρτα ωστόσο θα είναι πάντα ανοιχτή.»
  • SHARE
  • TWEET