Έτοιμο το νέο album των Wolverine

14/01/2011 @ 10:06
Ο τέταρτος ολοκληρωμένος δίσκος των Σουηδών Wolverine, με τίτλο "Communication Lost", βρίσκεται στην τελική ευθεία, αφού η διαδικασία του mastering ολοκληρώθηκε από τον Eroc (Sodom, Delain).

«Όπως και τόσοι άλλοι που αναμείχθηκαν με αυτή τη δουλειά, ξεπέρασε τον εαυτό του, ώστε να εξασφαλίσει ότι αυτός ο δίσκος θα είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό», δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας ο τραγουδιστής της, Stefan Zell. «Νιώθουμε ευλογημένοι που μπορέσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του, καθώς και με όλους όσους μας βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα. Χάρη σ' αυτούς το album ακούγεται φανταστικό, παρά τον πολύ περιορισμένο προϋπολογισμό που είχε».

«Ο Marcus (Losbjer, τύμπανα) έχει σχεδόν ολοκληρώσει το εικαστικό μέρος, οπότε είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στην εταιρεία όλα όσα χρειάζεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Επίσης, σχεδιάζουμε πολύ σύντομα να κάνουμε και τη φωτογράφηση για το album. Είναι φανταστικό συναίσθημα να ξέρουμε ότι το στρατόπεδο των Wolverine είναι και πάλι δραστήριο».
  • SHARE
  • TWEET