Ένας υποψήφιος λιγότερος για τη θέση του τραγουδιστή των Kamelot

30/05/2012 @ 11:30
Αναμένοντας την ανακοίνωση των Kamelot σχετικά με το ποιος θα διαδεχθεί τον Roy Khan πίσω από το μικρόφωνο του συγκροτήματος, ένας εκ των βασικών υποψηφίων για τη θέση έθεσε τον εαυτό του εκτός της διαδικασίας.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή των Circus Maximus, Michael Eriksen, ο οποίος αντικατέστησε για μερικά shows τον Roy Khan στην τελευταία περιοδεία του συγκροτήματος. Ο Eriksen θεωρούταν από πολλούς ως ένα εκ των φαβορί για τη θέση, όμως όπως ξεκαθάρισε σε πρόσφατη συνέντευξη στο Rocking.gr, μετά από συζήτηση με τον κιθαρίστα και ιθύνοντα νου των Kamelot, Thomas Youngblood, αποφάσισε να επικεντρωθεί στους Circus Maximus και να μην ενταχθεί στους Αμερικάνους power metallers.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Πρωτίστως, συμμετείχα στην βόρειο-αμερικάνικη περιοδεία τους ως φίλος που βοηθάει μια μπάντα στην ανάγκη. Ο Roy δεν μπορούσε να ακολουθήσει την περιοδεία και διακυβεύονταν πολλές δουλειές και λεφτά. Επίσης, το είδα και ως μια ευκαιρία να χτίσω σχέσεις για τους Circus Maximus «εκεί πέρα». Τη δεδομένη στιγμή κανείς δεν ήξερε ότι ο Roy δεν θα επέστρεφε σίγουρα, αλλά όταν αυτό προέκυψε, έκανα μια καλή κουβέντα με τον Thomas Youngblood. Η καρδιά μου ανήκει στους Circus Maximus και έχουμε πολλά πλάνα για το μέλλον, οπότε για μένα το να «ενταχθώ» στους Kamelot δεν θα ήταν δίκαιο, ούτε απέναντι στους Circus Maximus, ούτε απέναντι στους Kamelot. Χρειάζονται έναν τραγουδιστή που να μπορεί να είναι αφοσιωμένος 100%.»

Σύντομα, στο Rocking.gr όλη η συνέντευξη με τον τραγουδιστή των Circus Maximus, Michael Eriksen.
  • SHARE
  • TWEET