Δημήτρης Μεντζέλος & Prejudice Reborn: Όταν το rap συναντά το heavy metal

2012 - Fuzz, Athens

24/10/2013 @ 11:15
Είναι το live για τα 16 χρόνια Ημισκούμπρια. Οι εξαιρετικοί μουσικοί του metal Prejudice Reborn ανοίγουν την συναυλία των Ημίζ και μαζί τους «πειράζουν» και «μεταλλεύουν» το Ημίζ-classic "Μ.Ε.Θ. Στο Βολάν".

Την επόμενη χρονιά οι Prejudice Reborn μαζί με τον Δημήτρη Μεντζέλο κυκλοφορούν την ακουστική εκδοχή του κομματιού του «Δέλτα Μι», "Α Ρε
Πατέρα".

Τα πράγματα μετά ήρθαν μόνα τους. Ο Δημήτρης Μεντζέλος και οι Prejudice Reborn μπήκαν στο στούντιο. Μετά από πρόβες επί προβών, συνθέσεις επί συνθέσεων και ρίμες επί ριμών ήρθε το μαγευτικό αποτέλεσμα.

Το ΕΡ "Είναι ροκ, είναι ραπ, είναι heavy" θα κυκλοφορήσει διαδικτυακά στις αρχές του Δεκέμβρη και θα περιέχει 5 ολοκαίνουργια κομμάτια συν την ακουστική εκδοχή του "Α Ρε Πατέρα". Το ομότιτλο κομμάτι θα γίνει βιντεοκλίπ και θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Νοέμβρη. Είναι το καλύτερο και από τους δύο κόσμους.

Είναι αυτό που συμβαίνει όταν δυο αγαπημένες μουσικές γίνονται ένα. Είναι το αποτέλεσμα ελεύθερου πνεύματος και καλλιτεχνικής άποψης. Είναι ροκ, είναι ραπ είναι heavy!

DeltaMee.PrejudiceReborn.com

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET