Διαμορφώστε το setlist στα 25th Anniversary Shows των Paradise Lost

06/06/2013 @ 11:24
Ο Nick Holmes ζητάει μέσω ανάρτησης στη σελίδα των Paradise Lost στο facebook την βοήθεια των οπαδών για τη διαμόρφωση του setlist στις επετειακού χαρακτήρα συναυλίες των 25 χρόνων ζωής του group.

Τα λόγια του Nick έχουν ως εξής:

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε γράψει πάρα πολλά τραγούδια, συχνά μας λέτε ότι δεν παίζουμε το αγαπημένο σας τραγούδι live, οπότε να η ευκαιρία σας! Πείτε μας ποια κομμάτια θα θέλατε ν’ακούσετε περισσότερο να παίζουμε στις συναυλίες για την επέτειο των 25 χρόνων του group, και εκείνα με τις περισσότερες ψήφους θα συμπεριληφθούν στο setlist μας. Κοινοποιήστε και ψηφίστε όλοι!»

Το πρώτο από αυτά τα επετειακά show θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου στο Λονδίνο, με τους Paradise Lost να εμφανίζονται σαν support στους Motorhead στα πλαίσια του Golden Gods Awards του Metal Hammer. Ειδικοί καλεσμένοι των Lost σε αυτό το event θα είναι ο Gus G των Firewind και η Christina Scabia των Lacuna Coil.

Θα ακολουθήσουν τέσσερα ακόμη shows μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου σε Wolverhampton, Γλασκόβη, Manchester και Λονδίνο, με τη συμμετοχή των Lacuna Coil και άλλων ειδικών καλεσμένων που δεν έχουν ανακοινωθεί όμως ακόμη.
  • SHARE
  • TWEET