Διαλύονται οι Keep Shelly In Athens;

Αποχώρησε από το σχήμα η Sarah P.

20/01/2014 @ 11:32
Το γεγονός πως δεν αποτελεί πια μέλος των Keep Shelly In Athens γνωστοποίησε, μέσω μηνύματός της στο twitter και e-mail που δημοσιοποίησε η Lifo, η Sarah P.

Πιο συγκεκριμένα στο twitter έγραψε «Σας γνωστοποιώ πως δεν βρίσκομαι πλέον στους Keep Shelly In Athens. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Επικεντρώνομαι πλέον σε καινούρια πράγματα. Πολλή αγάπη.», ενώ το e-mail έχει αναλυτικά ως εξής:

«Όλα τα καλά πράγματα κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Ήρθε η στιγμή για μένα να προχωρήσω σε καινούργιες κατευθύνσεις, έτσι οι Keep Shelly in Athens δεν υπάρχουν πια. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που τους γνωρίσατε και τους αγαπήσατε. Ο RΠR και εγώ τελειώνουμε το ταξίδι που μας οδήγησαν οι KSIA τα τελευταία χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, σημαίνει πολλά για μένα. Όλες οι εμφανίσεις, οι συνεντεύξεις, τα φιλικά πρόσωπα, θα είναι σπουδαίες αναμνήσεις για μια ζωή. Ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν κάποια μέρα σύντομα.»

Τα λεγόμενα της Sarah P. ακολούθησε το εξής μήνυμα στο επίσημο twitter των Keep Shelly In Athens:

«Έρχονται καινούρια ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ πράγματα».

Περισσότερα λοιπόν για τα μελλοντικά σχέδια τόσο της Sarah P., όσο και του RΠR (εντός ή εκτός Keep Shelly In Athens;) αναμένεται να γίνουν γνωστά στο επόμενο διάστημα.
  • SHARE
  • TWEET