Δελτίο Τύπου: Οι Monophonics τον Ιούλιο στην Αθήνα

Οι Αμερικανοί επιστρέφουν για δύο εμφανίσεις

11/06/2015 @ 21:25
Monophonics
6 & 7 Ιουλίου
Gazarte Taratsa Live Sessions
"Bang! Bang!"
Οι Monophonics επιστρέφουν. Και θα ταρακουνήσουν την πόλη!

Oι Monophonics επιστρέφουν για να γιορτάσουν το μεγάλο τους έρωτα με το κοινό της Ελλάδας! Στις 6 και 7 Ιουλίου, ο νέος θεσμός της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions, φιλοξενούν τους σύγχρονους πρεσβευτές της soul, funk του Σαν Φραντσίσκο των '60s και '70s, για δυο βραδιές που θα ταρακουνήσουν την πόλη.

Οπλισμένοι και πανέτοιμοι για πολλά "Bang - Bang", οι Monophonics επανακάμπτουν στην Αθήνα από την έδρα τους, το Σαν Φραντσίσκο, με αφορμή την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά. Ήδη έχουμε χαρεί τα πρώτα της κομμάτια, "Strange Love" και "Promises", που ακούγονται κατά κόρον από το ραδιόφωνο, και ανυπομονούμε να τα ακούσουμε ζωντανά.

Οι Monophonics έχουν δηλώσει πως η Ελλάδα είναι η πλέον αγαπημένη τους χώρα στον κόσμο - αναζητείστε στο youtube τα βίντεο όπου, απευθυνόμενοι σε όλους τους φίλους τους εδώ, το δηλώνουν απερίφραστα! Όλο και στενότεροι, λοιπόν, οι δεσμοί του συγκροτήματος με τη χώρα μας και το κοινό της, το οποίο τίμησε τις τελευταίες εμφανίσεις τους στο Gazarte με δύο απανωτά sold out!

Προς αποφυγήν, λοιπόν, δυσάρεστων εκπλήξεων, προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια  σας  για το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού, στη γνωστή πλέον σε όλους ταράτσα του Gazarte, με τη μοναδική της δροσιά, τα κλασικά, άψογα παρασκευασμένα και σερβιρισμένα κοκτέιλς  της, το σκανδαλιστικά νόστιμο fingerfood, τα αρώματα του βασιλικού, του δυόσμου, της λεμονιάς και της μανταρινιάς να ξυπνούν τις μνήμες από τα παιδικά μας καλοκαίρια, και τους Αμερικανούς μας φίλους με όλα τους τα αγαπημένα hits, παιγμένα για σας ! Κυρίες και κύριοι, καλωσορίστε και πάλι στην Αθήνα τους Monophonics!

Info:
Monophonics, Δευτέρα 6 & Τρίτη 7 Ιουλίου
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισιτηρίου: 18 ευρώ.
Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876.
Online sales: www.gazarte.gr | www.public.gr | www.viva.gr.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.gazarte.gr
www.facebook.com/Gazarte
www.monophonics.com

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET