Dave Mustaine: «Δεν μας ταίριαζε η Roadrunner Records, είμαστε συγκρότημα για μεγαλύτερη δισκογραφική»

11/07/2013 @ 11:41
Σε συνέντευξή του για την O2 Academy TV, ο Dave Mustaine μίλησε για την πρόσφατη αλλαγή δισκογραφικής των Megadeth, από την Roadrunner στην μεγάλη πολυεθνική Universal και πώς αυτό επηρέασε τον ήχο του "Super Collider".

«Όντως επηρέασε τον ήχο του δίσκου και όλο αυτό που βγάζει προς τα έξω η μπάντα. Χωρίς να θέλω να προσβάλω την Roadrunner Records -κάνουν αυτό που είναι να κάνουν οι άνθρωποι- αλλά είμαστε συγκρότημα για μεγαλύτερη δισκογραφική. Όταν φύγαμε από την Capitol για να πάμε στη Sanctuary, αυτό έγινε για δύο λόγους. Πρώτον, αντιπαθούσα τον τότε πρόεδρο της Capitol. Δεύτερον, η Sanctuary έδινε μεγάλες υποσχέσεις. Ο Rod Smallwood των Iron Maiden έπαιζε μεγάλο ρόλο στη Sanctuary τότε και αυτός ήταν ένας παράγοντας για να πάρω την τελική μου απόφαση, καθότι αγαπάω τους Iron Maiden.»

«Τελικά ο Rod δεν ασχολούταν όσο πίστευα, οπότε φύγαμε από τη Sanctuary και πήγαμε στη Roadrunner και τα πράγματα συνέχιζαν να χειροτερεύουν. Βέβαια, δεν ήθελα να σπάσω το συμβόλαιό μου και να είμαι ένας απατεώνας μουσικός, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι. Τίμησα το συμβόλαιό μου και τους αποχαιρέτησα σαν κύριος. Τότε μπήκε στο παιχνίδι η Universal, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές. Έχει στην ιδιοκτησία της την Capitol Records στην οποία ανήκει όλος ο κατάλογός μου και έχει στην ιδιοκτησία της και την EMI Publishing, στην οποία ανήκει όλη η διανομή μου!»
  • SHARE
  • TWEET