Burn Baby Burn, το Σάββατο, 5 Μαρτίου στο Fuzz Club. Κερδίστε προσκλήσεις!

25/02/2011 @ 11:59
Η μούσα του David Lynch, Julee Cruise, ο A. Hacke των Einsturzende Neubauten και οι κορυφαίοι Kid Congo, Ch. Hughes, Khan και D. De Picciotto για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή.

Έξι κορυφαίοι καλλιτέχνες συναντιούνται, για πρώτη φορά, μαζί στη σκηνή!

Burn Baby, Burn Tour 2011
feat.
Julee Cruise (Blue Velvet / Twin Peaks)
Kid Congo Powers (The Cramps / Gun Club / Nick Cave and the Bad Seeds)
Khan (Captain Comatose / I'm Single)
&
Hitman's Heel w/
Alexander Hacke (Einstürzende Neubauten)
Danielle De Picciotto (Multimedia-Artist)
Chris Hughes (Hugo Race and more)

Παρασκευή, 4 Μαρτίου - Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη (info εδώ)
Σάββατο, 5 Μαρτίου - Fuzz Club, Αθήνα (info εδώ)

Μία πρωτόγνωρη τρίωρη live εμπειρία αρχίζει από την Ελλάδα!

H πολυαναμενόμενη περιοδεία "Burn Baby, Burn", η οποία ανοίγει αυλαία στην Ελλάδα για να συνεχίσει σε επιλεγμένες πόλεις της Ευρώπης, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά καλλιτεχνικά project που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή στη συναυλιακή ατζέντα της Ευρώπης!

O μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των Einstürzende Neubauten και κεντρική φιγούρα στο έργο του Fatih Akin "Crossing the Bridge", Alexander Hacke, η συνιδρύτρια του βερολινέζικου Love Parade και γνωστή multimedia artist, Danielle De Picciotto, η μούσα του David Lynch και του Angelo Badalamenti και αγγελική φωνή στο Twin Peaks και Blue Velvet, Julee Cruise, οι μουσικοί των The Cramps, Gun Club, The Bad Seeds και Hugo Race & The True Spirit, Kid Congo Powers και Chris Hughes και ο φοβερός electro-trash-rock'n'roll entertainer Khan Of Finland!

O Alexander Hacke και η Danielle De Picciotto, μαζί με τον drummer Chris Hughes, θα παρουσιάσουν το νέο τους album, "Hitman's Heel" (θα κυκλοφορήσει στις 19/02), ένα εκρηκτικό μείγμα από italo western ήχους, heavy guitar riffs και blues ατμόσφαιρα, έχοντας στα φωνητικά τον Hacke και την De Picciotto.

Ενώ, ο Khan, μετά το σύντομο solo performance του, προσκαλεί στη σκηνή τον Kid Congo Powers και την Julee Cruise, για να παρουσιάσουν κομμάτια από το νέο τους άλμπουμ, "San Jose" (που ηχογραφήθηκε ειδικά για αυτή την περιοδεία και κυκλοφορεί στις 25/02) αλλά και κλασικά κομμάτια της μεγάλης ντίβας, σε νέες εκτελέσεις.

Το τέλος της βραδιάς αποτελεί έκπληξη για το κοινό σε κάθε σταθμό της ευρωπαϊκής αυτής περιοδείας, με τους έξι καλλιτέχνες να ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή και να αυτοσχεδιάζουν μεταξύ τους για κάμποσα λεπτά, προκαλώντας μία σπάνια καλλιτεχνική συνεύρεση που αξίζει να ζήσει κανείς.

All of them together, same stage, same night! Burn baby, burn!

Το Rocking.gr προσφέρει στους αναγνώστες του τρεις διπλές προσκλήσεις για το show της Αθήνας, το Σάββατο, 5 Μαρτίου στο Fuzz Club.

Για να διεκδικήσετε μία από αυτές, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας στο θέμα του "Burn Baby Burn" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), μέχρι και την Τετάρτη, 2 Μαρτίου στις 21:00.

Οι τρεις νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν μέσω e-mail την Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011.

Καλή τύχη!


  • SHARE
  • TWEET