Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Malcolm Young στους AC/DC;

Σύμφωνα με τις φήμες, «νεαρό αίμα» κυλάει στις φλέβες του

05/05/2014 @ 20:51
Τον αντικαταστάτη του Malcolm Young στο πρόσωπο του ανιψιού του, Stevie Young, είναι πολύ πιθανό να έχουν βρει οι AC/DC, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το The Pulse Of Radio.

Το δημοσίευμα βασίζεται στο ότι ένα οπαδός ανάρτησε στο twitter φωτογραφία του συγκροτήματος που τραβήχτηκε στο Vancouver -όπου οι AC/DC ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του δίσκου με τον παραγωγό Brendan O'Brien- ισχυριζόμενος ότι σε αυτήν απεικονίζεται ο Stevie Young.

Ο Stevie Young είχε αντικαταστήσει τον θείο του κατά τη διάρκεια περιοδείας το 1988, όταν ο Malcolm Young είχε αποσυρθεί για να αντιμετωπίσει την εξάρτησή του από το αλκοόλ. Όπως θρυλείται μάλιστα, πολλοί οπαδοί του συγκροτήματος δεν κατάλαβαν καν την διαφορά, λόγω της ομοιότητας μεταξύ των δύο ανδρών.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, δημοσιεύματα που κατέκλυσαν το διαδίκτυο έκαναν λόγο για την απόσυρση των AC/DC από την ενεργό δράση εξαιτίας των προβλημάτων υγείας του Malcolm Young, με το συγκρότημα να εκδίδει κατόπιν επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας πως θα συνεχίσει να υφίστανται με τον Malcolm να απέχει για άγνωστο χρονικό διάστημα.
  • SHARE
  • TWEET