Bob Dylan party

24/01/2005 @ 05:27
Με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του Bob Dylan με τίτλο "Η ζωή μου" οι εκδόσεις Μεταίχμιο, το μουσικό περιοδικό Sonik και ο ραδιοφωνικός σταθμός Δίεση 101,3 αποφάσισαν να υποδεχτούν τη νέα χρονιά με ένα party αφιερωμένο στον Bob Dylan και στη rock μουσική στις 7 Φεβρουαρίου 2005, στις 7:00 μ.μ., στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αθήνα). Για το σάουντρακ της βραδιάς θα φροντίσουν ο Αλέξης Καλοφωλιάς και ο Πάνος Τομαράς των Earthbound. Να είστε όλοι εκεί.

Στις 31 Ιανουαρίου 2005 κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο η συγκλονιστική αυτοβιογραφία του Bob Dylan με τίτλο Η ζωή μου. Ο Bob Dylan, ο σύγχρονος θρύλος της rock, αποκαλύπτεται όπως ποτέ άλλοτε με αυτή την αυτοβιογραφία.

Η ζωή μου δια χειρός Bob Dylan είναι μια εξιστόρηση, άλλοτε αποκαλυπτική, άλλοτε ποιητική, παθιασμένη και πνευματώδης, που μας ανοίγει ένα μαγικό παράθυρο στις σκέψεις και τις επιρροές του μεγάλου αυτού δημιουργού.

Εκμεταλλευόμενος τα στοιχεία που έχουν σφραγίσει τη μουσική του, το απαράμιλλο αφηγηματικό ταλέντο και την έξοχη εκφραστικότητα, o Bob Dylan μετατρέπει την αυτοβιογραφία του σε έναν συγκινητικό στοχασμό πάνω στη ζωή, στους ανθρώπους και τους τόπους που τον βοήθησαν να εξελιχθεί ως άνθρωπος και ως μουσικός.

Το βιβλίο έχει ήδη χαρακτηριστεί τόσο από τον ξένο όσο και από τον ελληνικό Τύπο ως το παγκόσμιο εκδοτικό γεγονός της χρονιάς.

Το ενδιαφέρον που έχει δείξει μέχρι τώρα ο ελληνικός Τύπος είναι τεράστιο. Εκτεταμένη θα είναι η προβολή του βιβλίου από τον Τύπο (με καταχωρίσεις, αφιερώματα, προδημοσιεύσεις, παρουσιάσεις) και από το ραδιόφωνο.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET