Blackberry Smoke: Νέος δίσκος έρχεται «Σαν Βέλος»!

Ακούστε το ολοκαίνουριο πρώτο single "Waiting For The Thunder"

24/07/2016 @ 15:27

Οι Blackberry Smoke ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου studio άλμπουμ τους, που θα φέρει τον τίτλο "Like An Arrow".

Προγραμματισμένο να βγει στα ράφια των δισκοπωλείων στις 14 Οκτωβρίου, το "Like An Arrow" είναι ο διάδοχος του πολύ επιτυχημένου – εμπορικά και καλλιτεχνικά- δίσκου τους του 2015, "Holding All The Roses".

Μεταξύ των δώδεκα νέων τραγουδιών, θα περιέχεται και μια συνεργασία με τον Gregg Allman των Allman Brothers. Ο frontman της μπάντας δήλωσε σχετικά: «Για να το θέσουμε απλά, είναι ένα rock n’ roll τραγούδι. Είναι η δήλωση που θέλουμε να κάνουμε μουσικά. Στιχουργικά, μάλλον θίγει το ζήτημα του πόσο τρελός μοιάζει ο κόσμος αυτήν την εποχή».

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε την ειδική, υπογεγραμμένη έκδοση του δίσκου σε πράσινο βινύλιο ή την απλή, υπογεγραμμένη έκδοση σε CD του επερχόμενου δίσκου των southern rockers από την Atlanta εδώ

Ακούστε εδώ το ολοκαίνουριο τραγούδι "Waiting For The Thunder" και πάρτε μια πρώτη γεύση από το "Like An Arrow" που έρχεται προς το μέρος μας σαν βέλος!

  • SHARE
  • TWEET