Bill Ward: «To "13" των Black Sabbath ήταν ένα μάτσο χάλια»

Ο πρώην ντράμερ της ιστορικής μπάντας ήθελε να αποστασιοποιηθεί από αυτήν - Αναδίπλωση με νέα δήλωση

22/08/2015 @ 19:42
Ο Βill Ward σε νέες του δηλώσεις χαρακτήρισε το "13", τον δίσκο που κυκλοφόρησαν οι Black Sabbath το 2013, ως "ένα μάτσο χάλια" ή με τις δικές του λέξεις "a pile of shit"!

Ο Ward δεν έπαιξε στον δίσκο, μη δεχόμενος το συμβόλαιο. Έκτοτε ξέσπασε πόλεμος μεταξύ αυτού και του Ozzy Osbourne. O ντράμερ δήλωσε πως επέλεξε αυτή την τακτική, την συναισθηματικής απομάκρυνσής του από τη μπάντα, μετά την εκδίωξή του, όπως την ονομάζει.

«Επρεπε να πάψω να τους αγαπώ, να αποστασιοποιηθώ τελείως. Δεν είχα το παραμικρό ενδιαφέρον να κάνω το "13". Άκουσα λίγο και κατάλαβα πως είναι χάλια. Και αυτή είναι η αλήθεια». Ο Ward επιμένει πως αν τον θέλουν πίσω, θα γίνει με δικούς του όρους και με μια δημόσια συγγνώμη του Ozzy.

Update: Με νέες δηλώσεις του ο Ward θέλησε να διευκρινίσει τη φράση του για το "13". Υποστήριξε πως πολλά site πήραν μια μεμονωμένη φράση του ("pile of shit") από όσα είχε πει στην εκπομπή "Eddie Trunk Podcast" του VH1 Classic. Είπε συγκεκριμένα: «Ας ξαναπάμε πίσω στο "13". Ακουσα λίγο από ένα μόνο τραγούδι, όχι ολόκληρο το δίσκο, και δεν μου άρεσε καθόλου. Μα καθόλου! Έχω το δικαίωμα να μην μου αρέσει. Τους αγαπώ αυτούς τους τύπους, τους σέβομαι ως μουσικούς».

Oυσιαστικά δεν διέψευσε πως είπε τη φράση "pile of shit" αλλά ότι αυτή αναφέρθηκε για να χαρακτηρίσει ένα (ούτε καν ολόκληρο...) τραγούδι!
  • SHARE
  • TWEET