Best των Queen με τρία ακυκλοφόρητα του Freddie

H συλλογή με τίτλο "Queen Forever" θα περιλαμβάνει και το ντουέτο με τον Michael Jackson

19/09/2014 @ 19:50
Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι οι μήνες που η αγορά γεμίζει από best of συλλογές. Αυτή των Queen -κυκλοφορεί στις 10/11- δείχνει ικανή να πουλήσει, καθώς θα περιλαμβάνει τρία τραγούδια του μακαρίτη Freddie Mercury που κανείς δεν έχει ξανακούσει.

Το "There Must Be More To Life Than This" με τον Michael Jackson, το "Let Me In Your Heart Again", το οποίο ο Mercury δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει, και μία νέα εκτέλεση του "Love Kills" ως μπαλάντα με ελάχιστα όργανα.

Ο Brian May δήλωσε πως η συλλογή φτιάχτηκε χωρίς να λάβουν υπόψη τα μεγάλα χιτ τους, αλλά διάλεξαν τραγούδια που έδειχναν τη συνεχή ωρίμανση στον ήχο τους. Το tracklist του "Queen Forever":

01. Let Me In Your Heart Again
02. Love Kills - The Ballad
03. There Must Be More To Life Than This (William Orbit Mix)
04. Play The Game
05. Dear Friends
06. You're My Best Friend
07. Love Of My Life
08. Drowse
09. You Take My Breath Away
10. Spread Your Wings
11. Long Away
12. Lily Of The Valley
13. Don't Try So Hard
14. Bijou
15. These Are The Days Of Our Lives
16. Nevermore
17. Las Palabras De Amor
18. Who Wants To Live Forever

01. I Was Born To Love You
02. Somebody To Love
03. Crazy Little Thing Called Love
04. Friends Will Be Friends
05. Jealousy
06. One Year Of Love
07. A Winters Tale
08. '39
09. Mother Love
10. It's A Hard Life
11. Save Me
12. Made In Heaven
13. Too Much Love Will Kill You
14. Sail Away Sweet Sister
15. The Miracle
16. Is This The World We Created
17. In The Lap Of The Gods...Revisited
18. Forever