Αυτό το Σαββατοκύριακο οι Paradise Lost στην Ελλάδα - Γνωρίστε τους από κοντά!

05/12/2007 @ 04:11
Λίγες μέρες έμειναν από την επιστροφή των Paradise Lost για δύο συναυλίες στη χώρα μας (Σάββατο, 8/12, Θεσσαλονίκη - Κυριακή, 9/12, Αθήνα) και το Rocking.gr έχει προετοιμαστεί πλήρως για να τους υποδεχτεί. Μετά τη συνέντευξη (κλικ εδώ για να τη διαβάσετε) που μας παραχώρησε ο κιθαρίστας του σχήματος, Greg Mackintosh, και στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στα επερχόμενα -special- shows τους στην Ελλάδα, το Rocking.gr έρχεται να προσφέρει τη δυνατότητα σε τρεις τυχερούς αναγνώστες του να γνωρίσουν τους Paradise Lost από κοντά. Πως; Διαβάστε παρακάτω...

Η ερώτηση, για άλλη μια φορά, είναι απλή: Πως λεγόταν ο drummer του συγκροτήματος, πριν τη θέση αυτή πάρει ο Jeff Singer;

Στείλτε μας την απάντηση σας με e-mail στο contest@rocking.gr με τίτλο "Paradise Lost", συμπεριλαμβάνοντας στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας). Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, στις 15:00.

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς μέχρι την Παρασκευή το βράδυ.



Συμπληρώνοντας μια 20ετία συνεπούς πορείας, οι Paradise Lost επισκέπτονται τον Δεκέμβριο (8/12, Principal club, Θεσσαλονίκη - 9/12, Gagarin 205, Αθήνα) το φανατικό στη χώρα μας κοινό τους, με το απόλυτα επιτυχημένο "In Requiem". H εμφάνιση τους γίνεται λίγες μέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία (σε διπλό dvd) του ντοκυμαντέρ "Over The Madness".

Πρόκειται για ένα φιλμ του Diran Noubar που αναφέρεται στην πορεία τους και τη gothic μουσική σκηνή... Δώστε βάση καθώς το εν λόγω ντοκυμαντέρ έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, κλέβοντας τις εντυπώσεις το Μάιο που μας πέρασε.
  • SHARE
  • TWEET