Αυτό είναι το ακριβότερο εισιτήριο μουσικού φεστιβάλ

Το Secret Solstice στην Ισλανδία μόλις διέθεσε το πιο ακριβό VIP εισιτήριο

05/06/2015 @ 11:09
Το ετήσιο φεστιβάλ μουσικής Secret Solstice πραγματοποιείται κάθε χρόνια στο τέλος Ιουνίου στο Reykjavik της Ισλανδίας στη διάρκεια του θερινού ηλιοστασίου.

Πριν λίγες μέρες οι διοργανωτές του ανακοίνωσαν πως το φεστιβάλ τους θα έχει το ακριβότερο εισιτήριο που έχει δοθεί ποτέ σε μουσικό event, και βλέποντας την τιμή δεν έχουμε κανένα λόγο να μην τους πιστέψουμε. Μέσω του site δηλώνουν υπερήφανοι (!) που το κατάφεραν. Το εισιτήριο, για δύο άτομα, κοστίζει 200.000 δολάρια και σίγουρα απευθύνεται σε εκατομμυριούχους.

Με αυτό το ζευγάρι θα πετάξει σε πρώτη θέση πτήσης από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, θα έχει διαμονή για 5 βράδια σε πολυτελής βίλα, ένα ελικόπτερο να τους μεταφέρει όπου θέλουν. Επίσκεψη στην φημισμένη Blue Lagoon, η οποία θα παραμείνει κλειστή ώστε να είναι οι μοναδικοί επισκέπτες. Προσωπικοί βοηθοί, αυτοκίνητο με οδηγο διαθέσιμο 24 ώρες, ιδιωτικό πάρτι σε πολυτελές γιοτ, αποκλειστικοί σεφ κάθε βράδι, γεύμα σε διαμορφωμένο χώρο ανενεργού ηφαιστείου.

Αν αναρωτιέστε και εσείς «και πότε θα δουν κάποια συναυλία», το εισιτήριο περιλαμβάνει ιδιωτική εμφάνιση ενός από τους headliners και μια συναυλία μέσα σε παγόβουνο με 70 μόνο θεατές.

Το φεστιβάλ θα γίνει 19-21 Ιουνίου θα περιλαμβάνει ονόματα όπως  Wu-Tang Clan, FKA twigs, Kelis, MØ, Hercules and Love Affair, Charles Bradley και πολλά ηλεκτρονικής μουσικής.
  • SHARE
  • TWEET