Aποχώρηση Lindberg από τους Lock Up, βρέθηκε ο αντικαταστάτης

O Kevin Sharp από τους Brutal Truth ανέλαβε άμεσα καθήκοντα

25/11/2014 @ 09:05
Ο Tomas Lindberg (At the Gates, Disfear) έκανε γνωστό πως αποτελεί παρελθόν από το supergroup και πως ο Kevin Sharp από τους Brutal Truth, πήρε ήδη τη θέση του.

«Η μπάντα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όλα έγιναν σε φιλικό κλίμα, τα χρονικά μου περιθώρια είναι στενά για να ακουλουθώ όλες τις μπάντες. Ο Kevin είναι πολύ καλός φίλος μου, και πραγματικά θα μου λείψει να παίζω μαζί τους. Πιστεύω πως στο μέλλον θα φτιάξουμε ακόμα ένα νέο prolect» δηλώνει ο Lindberg

Η ίδια η μπάντα που αποτελείται από τους Anton Reisenegger (Pentagram, Criminal) Shane Embury (Napalm Death, Brujeria, Venomous Concept), Nick Barker (Cradle of Filth, Dimmu Borgir) σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως η αποχώρηση έγινε σε φιλικό κλίμα και εύχεται καλύ τύχη σε ότι κάνει στο μέλλον ο Tomas.

Hδη ο Truth είχε ανέβει στη σκηνή μαζί τους, πριν ένα μήνα σε φεστιβάλ της Κολομβίας, όταν έπρεπε να μάθει 22 τραγούδια σε 10 μέρες! Πλέον η παρουσία του έγινε μόνιμη και η μπάντα αναζητά νέα δισκογραφική στέγη ώστε να κυκλοφορήσει νέο δίσκο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.
  • SHARE
  • TWEET