Αποχωρεί ο κιθαρίστας των Funeral For A Friend

28/04/2010 @ 10:56
Ο Darran Smith, κιθαρίστας των Ουαλών Funeral For A Friend, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την μπάντα, αμέσως μετά την εμφάνισή της στο φεστιβάλ Sonisphere της Αγγλίας.



«Μετά από εννέα χρόνια, αποφάσισα να αποχωρήσω από τις τάξεις των Funeral For A Friend», είπε σε μία επίσημη δήλωσή του.

«Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές με το συγκρότημα, ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι γεμάτο εμπειρίες που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη μου, και δεν έχω τίποτα άλλο παρά μόνο αγάπη και σεβασμό για όλα τα μέλη της μπάντας, πρώην και νυν. Χωρίς αυτούς, τα χρόνια μου στο συγκρότημα δεν θα ήταν ούτε κατά το ήμισυ απολαυστικά. Έχουμε μια σειρά από συναυλίες στο προσεχές μέλλον, με τελευταίο το Sonisphere, στις οποίες θα παίζω, και σκοπεύω να τις προσεγγίσω όχι μόνο σαν μία γιορτή των χρόνων μου στους Funeral For A Friend, αλλά και της φυγής μου από την μπάντα, και της προετοιμασίας μου για τις νέες προκλήσεις και τις εμπειρίες μου με ό,τι κάνω στο μέλλον», προσέθεσε ο Smith.

«Εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα για τα παιδιά στην μπάντα, και ξέρω ότι θα γνωρίσουν μεγαλύτερη δόξα και επιτυχία στο μέλλον».
  • SHARE
  • TWEET