Αποχωρεί από τους Oasis ο Noel Gallagher

29/08/2009 @ 14:58
Εδώ και χρόνια γνωρίζαμε ότι οι σχέσεις των αδερφών Gallagher στο συγκρότημα των Oasis δεν ήταν και οι καλύτερες, κάτι που ήρθε χθες, 28 Αυγούστου 2009, να επιβεβαιώσει και η δήλωση του Noel Gallagher, lead κιθαρίστα της μπάντας: «Με λύπη, αλλά και μεγάλη ανακούφιση παράλληλα, δηλώνω ότι αποχωρώ από τους Oasis. Ο κόσμος μπορεί να γράψει και να πει ό,τι θέλει γι' αυτό, αλλά εγώ δε θα μπορούσα να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Liam ούτε για μία μέρα παραπάνω. Ζητώ συγγνώμη από όσους προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τις συναυλίες μας σε Παρίσι, Konstanz και Μιλάνο».



Οι Oasis σχηματίστηκαν στο Manchester το 1991, από τους Liam Gallagher, Paul Arthurs, Paul McGuigan και Tony McCarroll, ενώ λίγο καιρό αργότερα προστέθηκε στις τάξεις τους και ο μεγαλύτερος αδερφός του Liam, Noel Gallagher. Σύμφωνα με τη Belfast Telegraph, οι πωλήσεις του συγκροτήματος μέχρι και τον Ιούνιο του 2009 ξεπερνούσαν τις 50 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Στη σχεδόν εικοσάχρονη πορεία τους, οι Oasis έχουν «κατακτήσει» δεκαπέντε NME awards, πέντε Brit awards, εννέα Q awards και τέσσερα MTV Europe Music awards, ενώ έχουν δει και οκτώ singles τους να ανεβαίνουν στο νούμερο ένα των charts της Βρετανίας.
  • SHARE
  • TWEET