Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξει τραγούδια των Pantera με τον Phil Anselmo είναι ο Zakk Wylde

Black Label Society και Down θα συμμετάσχουν στην Revolver Golden Gods Tour

18/02/2014 @ 11:04
Ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξει τραγούδια των Pantera με τον Phil Anselmo εμφανίστηκε ο Zakk Wylde, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 95X.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε για την πιθανότητα να παιχτούν ζωντανά τραγούδια των Pantera από εκείνον και τον Phil Anselmo κατά τη διάρκεια της Revolver Golden Gods Tour, στην οποία θα συμμετάσχουν οι Black Label Society και οι Down. Η απάντησή του έχει ως εξής:

«Μιλάμε στο τηλέφωνο με τον Phil και λέμε πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε, νιώθουμε σαν σχολιαρόπαιδα. Είμαστε και οι δύο ενθουσιασμένοι και ευδιάθετοι. Συζητήσαμε και είπαμε πως ίσως θα πρέπει να παίξουμε κάτι παλιό και καθιερωμένο, κάτι που θα έχει βάρος. Γελάμε πάρα πολύ με τον Phil, συζητώντας για τις αστειότητες της μουσικής βιομηχανίας και για το τι συμβαίνει στις μπάντες μας. Θα περάσουμε σίγουρα πολύ καλά.»

Οι Black Label Society θα κυκλοφορήσουν στις 7 Απριλίου τον νέο τους δίσκο, "Catacombs Of The Black Vatican". Το πρώτο single, "My Dying Time", έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα.
  • SHARE
  • TWEET