Αναβολές σε Metallica και Judas Priest

21/10/2004 @ 04:35
Λόγω "εργοστασιακών καθυστερήσεων", το "Vinyl Box" των Metallica που επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου αναβάλλεται για τις 23 Νοεμβρίου. Το set αυτό περιέχει υλικό από τις τέσσερις πρώτες κυκλοφορίες του συγκροτήματος, συν του "Garage Days Re-Revisited" EP και του picture disc, "Creeping Death". Να σημειώσουμε ότι η συλλογή θα διατεθεί μόνο σε 5.000 αντίτυπα, οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας σπεύσει εγκαίρως... Αναβολή στην αναβολή όμως και για το νέο πόνημα των Judas Priest. Μετά την προηγούμενη "μετάθεση" του στις 4 Ιανουαρίου του 2005, το album θα βρίσκεται τώρα στα δισκοπωλεία από τις 1 Φεβρουαρίου του ιδίου μήνα.

Όπως αναφέρεται και στο site του συγκροτήματος, η καθυστέρηση αυτή οφείλεται σε επιθυμία της Sony/Epic Records, η οποία θέλει να είναι βέβαιη ότι όλα θα είναι έτοιμα τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει ο δίσκος: σχέδια marketing, συνεντεύξεις, video κλπ.


Όπως έχει και στο παρελθόν ανακοινωθεί, ο δίσκος θα συνοδεύεται από ένα bonus DVD με την εμφάνιση των Judas Priest στη Barcelona και τη Valencia της Ισπανίας τον περασμένο Ιούνιο. Η παγκόσμια περιοδεία με σκοπό την προώθηση του album αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2005.
  • SHARE
  • TWEET