Αλλαγή τραγουδιστή για τους Until Rain

Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζουν νέο album

05/08/2014 @ 10:50
Την αποχώρηση του τραγουδιστή τους ανακοίνωσαν οι Θεσσαλονικείς progressive metallers Until Rain, μέσω σχετικής ανάρτησης στη σελίδα τους στο Facebook, ενώ ταυτόχρονα γνωστοποίησαν ότι δουλεύουν πάνω στο νέο τους άλμπουμ.

Η ανακοίνωση του συγκροτήματος έχει αναλυτικά ως εξής:

«Οι Until Rain ανακοινώνουν με λύπη ότι χωρίζουν τους δρόμους τους με τον τραγουδιστή Γιάννη Παπαδόπουλο.

Δεν θέλουμε να υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες, ο χωρισμός όμως προέκυψε ως αμοιβαία απόφαση ανάμεσα στην μπάντα και τον Γιάννη. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην προσωπική του ζωή και την μελλοντική του καριέρα - ίσως μια μέρα οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν και να μπορέσουμε να μοιραστούμε την ίδια σκηνή. Για την ώρα, κρατάμε τις καλές στιγμές και τις αναμνήσεις που είχαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Η ζωή συνεχίζεται και για τις δύο πλευρές, και παρά τα δυσάρεστα νέα, δουλεύουμε συνεχώς πάνω στο νέο μας άλμπουμ (όπως φαίνεται και από τα video που ήδη έχουν δημοσιευτεί στο Facebook) και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι.

Για την ώρα, υπάρχει φωνητικό κενό στους Until Rain. Εάν θέλετε να αποτελέσετε μέρος του νέου άλμπουμ και να μπείτε στην οικογένεια ως ο νέος frontman των Until Rain, παρακαλώ ελάτε σε επαφή μαζί μας (until.rain@gmail.com). Είμαστε ανοικτοί σε κάθε ιδέα, καθώς μας αρέσουν οι εκπλήξεις, αν και έχουμε υποψηφίους για τη θέση.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη.»

Οι Until Rain κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό δεύτερό τους άλμπουμ με τίτλο "Anthem To Creation" πριν από έναν περίπου χρόνο. Διαβάστε εδώ την σχετική κριτική από τον Πάνο Παπάζογλου.
  • SHARE
  • TWEET