Αισιόδοξος πως οι Disturbed θα επιστρέψουν δηλώνει ο Dan Donegan

14/10/2011 @ 10:32
Ο κιθαρίστας των Disturbed, Dan Donegan, μίλησε σε συνέντευξή του για το διάλειμμα διαρκείας που έχει κάνει η μπάντα.

«Απλά αποφασίσαμε ότι δεν είχαμε κάποια σχέδια που θέλαμε να ακολουθήσουμε. Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μας που συνέβαινε αυτό. Πάντα λέγαμε "μετά από αυτή την περιοδεία ας κάνουμε αυτό...", πάντα υπήρχε κάποιο σχέδιο μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που δεν είχαμε κάνει καμία τέτοια συζήτηση. Είπαμε απλά "ας κάνουμε αυτή την περιοδεία και ας γυρίσουμε σπίτια μας, και βλέπουμε πού θα μας βγάλει"».
 
Ο frontman του συγκροτήματος, David Draiman, δήλωσε πρόσφατα πως όλα τα μέλη έχουν προσωπικά project που θέλουν να ακολουθήσουν. Και ο Drainman και ο Donegan δείχνουν ενδιαφέρον σε άλλες τέχνες.

Ο κιθαρίστας όμως τόνισε: «Ποτέ δε σταματάμε να ασχολούμαστε και με άλλα πράγματα, τουλάχιστον εγώ δεν το κάνω. Αυτό που θέλουμε είναι να αποσυρθούμε για λίγο, να δώσουμε στους οπαδούς μας αλλά και σε εμάς τους ίδιους ένα διάλειμμα. Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο προσωπικό σχέδιο πίσω από αυτό».

Σχετικά με το πότε θα επανέλθουν οι Disturbed, ο Donegan απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα είναι έξι μήνες ή έξι χρόνια ή οτιδήποτε. Ειλικρινά δεν ξέρω. Με τρομάζει κάπως να σκέφτομαι "και αν δεν επιστρέψουμε, τότε τι;". Αυτό με ενοχλεί».

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω πως αν απομακρυνθούμε για κάποιο διάστημα μετά θα επιστρέψουμε πιο διψασμένοι. Μου αρέσει να σκέφτομαι πόσα έχουμε κάνει μαζί ως συγκρότημα και πόσο καλή χημεία υπήρχε μεταξύ μας, και θα έρθει κάποια στιγμή, ελπίζω σύντομα, που θα γυρίσουμε και θα πούμε "φίλε, μου λείπει αυτό, θέλω να επιστρέψουμε σε αυτό που είχαμε". Θα εκπλαγώ αν αυτό δε συμβεί, ειλικρινά».
  • SHARE
  • TWEET