7 year itch party από το Rocking.gr αυτό το Σάββατο!

09/10/2009 @ 13:47
Εγκαινιάζοντας τη νέα, ανανεωμένη μορφή του site μας και επιστρέφοντας στους γνωστούς χειμωνιάτικους party ρυθμούς, το Rocking.gr σας προσκαλεί σε άλλο ένα rock party, που στιγματίζει την έναρξη της season '09-'10 και παράλληλα πανηγυρίζει τη νέα του εμφάνιση. Συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων parties τους, το Hard Rock Cafe της Αθήνας ανοίγει για άλλη μια φορά τις πύλες του για να υποδεχθεί τους rocking djs, το rocking crew, αλλά και όλους εσάς που στηρίζετε το site και τα parties μας όλα αυτά τα χρόνια.

Στα decks του Hard Rock Cafe, οι rocking djs και οι Moondogz θα σερβίρουν μουσικά cocktails με αναφορές σε όλες τις δεκαετίες και τα είδη της μουσικής που αγαπάμε.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα κληρωθούν δύο μονές προσκλήσεις για το live των Madder Mortem, την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου στο Sin City.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2009
Διεύθυνση: Hard Rock Cafe Athens, Φιλελλήνων 18, Σύνταγμα
Ώρα: Aπό τις 10 μ.μ. και μέχρι να λιποθυμήσει από την κούραση και ο τελευταίος
Μουσική: Rock. The whole rock and nothing but the rock, with an itch...
Είσοδος: Ελεύθερη

Σας περιμένουμε!

Για περισσότερη ενημέρωση για τα parties του rocking.gr καθώς και για όλες τις μεγάλες κυκλοφορίες, αφιερώματα, live reports και συνεντεύξεις, μπορείτε να ενημερώνεστε και από το myspace και facebook profile του rocking.gr.

Myspace: www.myspace.com/rockinggr
Facebook group: rocking.gr
  • SHARE
  • TWEET