Οι 65daysofstatic έγραψαν τη μουσική για το πιο μεγάλο σε διάρκεια παιχνίδι όλων των εποχών (streaming)

Αν ήθελες να εξερευνήσεις όλους τους πλανήτες του "No Man's Sky" θα χρειαζόσουν περίπου 500 δισεκατομμύρια χρόνια!

04/08/2016 @ 23:11

Οι electronic/post-rockers 65daysofstatic ήταν ανέκαθεν λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας, με την πρώτη τους προσπάθεια για soundtrack να είναι ένας επαναπροσδιορισμός της μουσικής της cult ταινίας του Douglas Trumbull, "Silent Running" (1972), που κυκλοφόρησαν το 2011. Ωστόσο, το νέο τους πρότζεκτ είναι ακόμα πιο φιλόδοξο, καθώς κλήθηκαν να γράψουν το soundtrack του "No Man's Sky" -και από αυτό προέκυψε το νέο τους άλμπουμ, το οποίο έδωσαν στη δημοσιότητα και μπορείτε να ακούσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Independent.co.uk, το "No Man's Sky" είναι ένα επεκτεινόμενο παιχνίδι εξερεύνησης του διαστήματος που τοποθετεί τους παίκτες σε ένα σύμπαν 18,446,744,073,709,551,616 πλανητών που δημιουργούνται στην πορεία του. Έχει εκτιμηθεί ότι για να εξερευνήσεις κάθε πλανήτη του παιχνιδιού θα χρειαζόσουν περίπου 500 δισεκατομμύρια χρόνια!

Κατά τη διάρκεια της σύνθεσης, οι 65daysofstatic έφτιαξαν δύο είδη μουσικής, τον δίσκο που ακούτε στον προηγούμενο σύνδεσμο, ο οποίος στηρίζεται περισσότερο σε τραγούδια και αποτελεί τον νέο full-length δίσκο του συγκροτήματος, καθώς και μια σειρά από ηχοτοπία φτιαγμένα από μέρη των τραγουδιών και ακούγονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του Μάνου Πατεράκη για τον προηγούμενο δίσκο της μπάντας, "Wild Light", εδώ.

  • SHARE
  • TWEET