1000mods: Νέο τραγούδι και πληροφορίες για την επερχόμενη κυκλοφορία

Όλες οι πληροφορίες για το νέο τους άλμπουμ "Repeated Exposure To..."

08/09/2016 @ 14:34

Οι heavy rockers 1000mods έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι, από το επερχόμενο -τρίτο σε σειρά- full length άλμπουμ τους, με τίτλο "Repeated Exposure To...". Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "The Son" και μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ είναι προγραμματισμένη για τις 26 Σεπτεμβρίου σε μορφή CD και για τις 30 Οκτωβρίου σε LP βινυλίου, αμφότερα μέσω της δικής τους Ougabooga And The Mighty Oug Recordings, ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο 1000mods.com.

Της παραγωγής του άλμπουμ επιμελήθηκε το ίδιο το σχήμα, σε συνεργασία με τον Γιώργο Λεώδη, ενώ το εξώφυλλο είναι μία φωτογραφία του Άρη Παναγόπουλου σε επιμέλεια της Fuzz Ink.

1000mods

Θυμίζουμε πως στις 29 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η πανευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος, μαζί με τους Monkey3 και Moaning Cities, η οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνει και συμμετοχές στα Up in Smoke Indoor Festival In Z7 (Ελβετία), Desertfest Belgium και Keep it Low Festival (Γερμανία) όπως και εμφανίσεις σε κάποια από τα σημαντικότερα venues της κεντρικής Ευρώπης.

Η αμέσως επόμενη εμφάνιση των 1000mods επί ελληνικού εδάφους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο Desertfest Athens.

Ακόμη περισσότερες συναυλιακές ανακοινώσεις και νεότερα σχετικά με το επερχόμενο album θα αποκαλυφθούν μέσα στις προσεχείς ημέρες, οπότε ακολουθήστε την επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο facebook για να ενημερώνεστε εγκαίρως: facebook.com/1000mods.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET