100 όμηροι σε συναυλία των Eagles Οf Death Metal στο Παρίσι, μεταδίδουν τα διεθνή μέσα

Νύχτα τρόμου στην Γαλλική πρωτεύουσα με δεκάδες νεκρούς

14/11/2015 @ 00:42
Το Παρίσι πλήττεται απόψε το βράδυ από πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς.

Όπως μάλιστα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, στον συναυλιακό χώρο Bataclan όπου σήμερα εμφανίζονταν οι Eagles Οf Death Metal, βρίσκονται εγκλωβισμένα από τους τρομοκράτες 100 και πλέον ίσως άτομα.



*Το Βrooklyn Vegan μεταδίδει πως οι Eagles Οf Death Metal είναι σώοι: Σύμφωνα με ανάρτηση σε σελίδα των Γάλλων Red Lemons στο Facebook, τα μέλη της μπάντας βρίσκονταν εκτός του συναυλιακού χώρου και διέφυγαν με ταξί.



*Υπάρχουν ήδη αρκετοί νεκροί μέσα στο Bataclan: Οι τρομοκράτες εισέβαλαν στον συναυλιακό χώρο μετά από την επίθεση έξω από το Stade de France και συνεχίζουν να εκτελούν ομήρους. Επίκειται επέμβαση της Γαλλικής Αστνομίας.



*Eagles Οf Death Metal τώρα στο Facebook: «Προσπαθούμε ακόμη να επιβεβαιώσουμε την ασφάλεια και τον τόπο που βρίσκονται όλα τα μέλη της μπάντας και του crew. Οι σκέψεις μας είναι για όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτή την τραγική κατάσταση.»



*Τερματίστηκε η ομηρία: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των ομήρων, νεκροί οι δύο ένοπλοι που σκόρπισαν τον τρόμο μέσα στο Bataclan. Πληροφορίες ήθελαν τους ομήρους να είναι πολύ περισσότεροι από 100.



*80 έως 100 οι νεκροί μόνο στο Bataclan. Ανεβαίνει και ο αριθμός των τρομοκρατών - τζιχαντιστών από 2 σε 4. Αναφορές εκτός από πυροβολισμούς και για εκρήξεις χειροβομβίδων. Φρικιαστικές οι περιγραφές των πρώτων εικόνων από τον συναυλιακό χώρο.



*Washington Post: Σώοι οι Eagles Οf Death Metal. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αμερικάνικου δικτύου που μεταφέρει δηλώσεις συγγενών των μελών της μπάντας, οι μουσικοί είναι σώοι, χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμη το ίδιο και για όλα τα μέλη του crew. «Όσοι ήταν στην σκηνή διέφυγαν» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
  • SHARE
  • TWEET