The Darkstar, Project Zeroed @ Six D.O.G.S., 16/11/14

Rock 'n' roll που θέλουμε χωρίς τίποτα περιττό

Από τον Γιάννη Λυμπέρη, 19/11/2014 @ 11:05
Οι Project Zeroed γέμισαν από νωρίς το μαγαζί, καθώς έφεραν πολλούς «πιστούς» μαζί τους. Με νέο τραγουδιστή στη σύνθεσή τους, ο οποίος τα πήγε περίφημα, έπαιξαν οχτώ τραγούδια, ανάμεσά τους και τρεις διασκευές με το "Duality" των Slipknot να ξεχωρίζει. Δύναμη και μελωδικότητα, σε nu metal δρόμους, οι νεαροί έδειξαν να πατάνε στα πόδια τους και δεν μένει παρά να αφήσουν το... πάτωμα, για πιο ψηλά.

Project Zeroed

Setlist: Till The End / Let The Bodies (διασκευή Drowing Pool) / Journey Of My Life / Breathe / Inside The Fire (διασκευή Disturbed) / Mystic Paths / Duality (διασκευή Slipknot) / Our Time.

Καλή μπάντα είναι αυτή που πάνω απ’ όλα αυτή που παίζει για τον εαυτό της. Να παίζει και για ένα άτομο. Να φχαριστιέται πρώτα αυτή τα τραγούδια της και μετά αν συμβεί το ίδιο και σε άλλους, όλα καλά!

The Darkstar

Το ιδανικό είναι βραδιές σαν αυτή την Κυριακής με τους Darkstar στο Six D.O.G.S. και ένα σωρό φίλους και οπαδούς τους σε ένα καθαρόαιμο rock 'n' roll πάρτι, χωρίς περιττούς εντυπωσιασμούς, που έτσι κι αλλιώς, δεν χρειάζονται σε χώρους όπως αυτόν.

The Darkstar

Οι Darkstar έκλεισαν δέκα χρόνια ζωής, αλλά μοιάζουν σαν να ξεκινούν τώρα. Δεμένοι και καλύτεροι από ποτέ, έπαιξαν ολόκληρο τον εξαιρετικό δίσκο τους "Our Darkest Secrets", συν τρία νέα τραγούδια από την επόμενη δουλειά τους. Τα επόμενα δέκα χρόνια θα είναι τα καλύτερα!

The Darkstar

Το "Black Is Not A Color" παραμένει κομματάρα και στην χιλιοστή ακρόασή του, το "This Is Not Love" είναι γραμμένο για να παίζεται live, η διασκευή στο κλασικό "Quiet" των Smashing Pumpkins θα έκανε και τον Corgan να χαμογελάσει (ίσως...). Οι Darkstar έχουν πλήθος επιρροών και προτιμήσεων, τις ακούς στον ήχο τους, αλλά για μερικές «στιγμές» και όχι δανεικές και αγύριστες, όπως τόσες άλλες μπάντες της εγχώριας σκηνής.

The Darkstar

Με την ευχή το επόμενο live τους να μην είναι στο Six D.O.G.S. λόγω μεγάλης προπώλησης. Δεν θα χωράμε!
SETLIST

Our Darkest Secret
The Prestige
My Dear Killer
Hot N' Dirty
Truth Time And Pretty Lies
Kill The Night (νέο κομμάτι)
Blood On The Highway
Name Your Poison
(Νέο κομμάτι)
Black Is Not A Color
Blessed & Cursed
(Νέο κομμάτι)
This Is Not Love
Quiet (διασκευή Smashing Pumpkins)

Φωτογραφίες: Ανδρέας Πανόπουλος / whentimefreezes.com
  • SHARE
  • TWEET