Νέος δίσκος από τους Zao

Ακούστε το πρώτο δείγμα από την επιστροφή της επιδραστικής metalcore μπάντας

05/03/2021 @ 12:49

Η σπουδαία και επιδραστική metalcore μπάντα των Zao, αποκάλυψε την άφιξη του δωδέκατου δίσκου της.

Συγκεκριμένα, ο διάδοχος του, εξαιρετικού, προ πενταετίας, "The Well-Intentioned Virus" θα ονομάζεται "The Crimson Corridor" και θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου μέσω της Holy Mountain Printing.

Το σχήμα, συνόδευσε την αποκάλυψη του δίσκου με την κυκλοφορία του πρώτου single, για το τραγούδι "Croatoan", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το δείγμα, βρίσκει τους Zao να εμβαθύνουν στην ατμοσφαιρική πλευρά του ήχου τους, ενώ εξήγησαν και τις θεματικές του τραγουδιού:

«Το 1587 μια ομάδα 115 βρετανών αποίκων καταφτάνει στο νησί Roanoke, στην ακτή που σήμερα γνωρίζουμε ως North Carolina, έχοντας ηγέτη τον κυβερνήτη John White. Αυτός, αναγκάστηκε να επιστρέψει στην πατρίδα του για προμήθειες, κάτι όμως που παρουσίασε επιπλοκές, αφού για τρία χρόνια ο στόλος του βρέθηκε στο επίκεντρο ενός πολέμου με τους Ισπανούς.

Όταν κατάφερε να γυρίσει στην αποικία, διαπίστωσε πως όλα τα μέλη της ομάδας, μαζί και η οικογένειά του, είχαν εξαφανιστεί δίχως κανένα ίχνος. Το μόνο στοιχείο που εντόπισε, ήταν ένα κομμάτι ξύλο πάνω στο οποίο είχε χαραχθεί η λέξη "Croatoan". Έως σήμερα, δεν έχει επιλυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης των αποίκων».

  • SHARE
  • TWEET