Επί σκηνής πρεμιέρα νέου τραγουδιού από τους Ghost

Το σχήμα του Tobias Forge παρουσίασε επίσης ζωντανά για πρώτη φορά το "Hunter's Moon"

27/01/2022 @ 13:07

Οι Ghost την Τρίτη 25 Ιανουαρίου ξεκίνησαν την από κοινού περιοδεία τους με τους Volbeat, με το setlist της βραδιάς να κρύβει εκπλήξεις για τους οπαδούς τους.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στο Reno Events Center in Reno στη Νεβάδα, λίγες ημέρες έπειτα από την ανακοίνωση της άφιξης του πολυαναμενόμενου "Impera", το σχήμα του Tobias Forge παρουσίασε ζωντανά μια ολοκαίνουρια σύνθεση.

Πρόκειται για το "Kaisarion", του οποίου την απόδοση μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, με το κομμάτι να προηγείται του επί σκηνής ντεμπούτου του ήδη δημοσιευμένου "Hunter's Moon".

Το συγκρότημα, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και το single "Call Me Little Sunshine", απέδωσε ζωντανά και τη διασκευή του στο "Enter Sandman" των Metallica, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη συναυλία αποκαλύφθηκαν και οι μάσκες που θα φοράνε τα Nameles Ghouls σε αυτό τον κύκλο προώθησης του επερχόμενου δίσκου, ενώ υπενθυμίζεται πως οι Volbeat επέστρεψαν δισκογραφικα τον Νοέμβριο με το εξαιρετικό "Servant Of The Mind".

  • SHARE
  • TWEET