Δείτε τη Bjork στο trailer του "The Northman"

Η νέα ταινία του Robert Eggers σηματοδοτεί την επιστροφή της Ισλανδής στον κινηματογράφο έπειτα από το "Dancer In The Dark"

21/12/2021 @ 13:29

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer για την νέα ταινία του Robert Eggers, "The Northman".

Στην ταινία, που πραγματεύεται με ιστορία εκδίκησης στην Ισλανδία του δεκάτου αιώνα, πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Alexander Skårsgard, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Claes Βang, Willem Dafoe και Nicole Kidman, καθώς και η Björk, με τον ρόλο της να σηματοδοτεί την κινηματογραφική της επιστροφή έπειτα από το κορυφαίο "Dancer In The Dark" του 2000.

Στα ελάχιστα αποσπάσματα του trailer όπου εμφανίζεται, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, η κορυφαία Ισλανδή καλλιτέχνιδα εμφανίζεται να ενσαρκώνει τον ρόλο της The Seeress (σ.σ. "μάντισα"), ενώ σημειώνεται πως ο Eggers, σκηνοθέτης επίσης των "The VVitch" και "The Lighthouse", υπογράφει το σενάριο μαζί με τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Björk, Sjón.

Το "The Northman" αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επερχόμενο Απρίλιο.

Σημειώνεται πως πριν λίγους μήνες η Björk αποκάλυψε την κατεύθυνση του επόμενου δισκογραφικού της βήματος, ενώ το "The VVitch" του Eggers αναδείχθηκε μια από τις ταινίες της προηγούμενης δεκαετίας σύμφωνα με τη συντακτική ομάδα του Rocking.

  • SHARE
  • TWEET