Καινούρια άλμπουμ από Ufomammut, Wormrot και Seventh Wonder

Διαθέσιμα επίσης τα εξαιρετικά νέα singles των Ιταλών doomsters και του grindcore σχήματος από τη Σιγκαπούρη

17/03/2022 @ 14:23

Νέους δίσκους ανακοίνωσαν οι Wormrot, Ufomammut και Seventh Wonder.

To σπουδαίο grindcore σχήμα από τη Σιγκαπούρη επιστρέφει έξι χρόνια μετά το "Voices" του 2016 με το "Hiss", που θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου μέσω της Earache Records. Παράλληλα, οι Wormrot αποκάλυψαν το πρώτο δείγμα μέσα από την πολυαναμενόμενη δισκογραφική τους επιστροφή. Πρόκειται για το video clip του single "Behind Closed Doors", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Οι κορυφαίοι Ιταλοί doomsters αποκάλυψαν την άφιξη του νέου τους άλμπουμ "Fenice" (σ.σ. φοίνικας), στις 6 Μαΐου μέσω των Neurot Recordings / Supernatural Cat. O δίσκος θα διαδεχθεί το "XX" του 2019, που περιελάμβανε ακουστικές επανεκτελέσεις συνθέσεών τους. Το ψυχεδελικό σχήμα συνόδευσε την ανακοίνωση με τη δημοσιοποίηση του video clip για το single "Psychostasia", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Οι Σουηδοί progressive metallers Seventh Wound ανακοίνωσαν την άφιξη του διαδόχου του προ τετραετίας "Tiara". Πρόκειται για το "The Testament", που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου μέσω της Frontiers Records. Αξίζει να σημειωθεί πως το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Γιάννη Νάκου (Remedy Art Design), ενώ περισσότερες πληροφορίες για τον έκτο δίσκο του σχήματος αναμένονται σύντομα.

  • SHARE
  • TWEET