O Udo εξηγεί γιατί ξαναπαίζει ζωντανά τραγούδια των Accept

Ο frontman εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την αλλαγή της απόφασής του

03/03/2021 @ 12:58

Πριν πέντε χρόνια, ο Udo Dirkschneider είχε δηλώσει πως η τότε περιοδεία του με το προσωπικό του σχήμα, θα ήταν η τελευταία όπου και θα έπαιζε ζωντανά τραγούδια των Accept.

Πλέον όμως, ο τραγουδιστής, συνεχίζει να προσθέτει στο setlist επιλεγμένων εμφανίσεων των U.D.O. κλασικά τραγούδια από την εποχή του στο συγκρότημα.

Στα πλαίσια του επερχόμενου DVD που θα κυκλοφορήσει η μπάντα μες τον Μάρτιο ("Live In Bulgaria 2020 - Pandemic Survival Show" στις 19 Μαρτίου), σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Metal Voice, ο Udo κλήθηκε να σχολιάσει αυτήν του την απόφαση:

«Στην αρχή είχα δηλώσει πως με τους U.D.O. δεν επρόκειτο να παίξω ζωντανά τραγούδια των Accept. Για αυτή τη συναυλία όμως (στο Plovdiv), ο promoter επέμενε και με παρακαλούσε αν ήταν πιθανό να παίξουμε και τραγούδια των Accept.. Είπαμε ΟΚ. Στην τελική, είναι απλώς 5 κομμάτια, τα κλασικά προφανώς.

Το ίδιο συμβαίνει και με την επερχόμενη περιοδεία μας σε Καναδά και Η.Π.Α., η οποία θα διεξαχθεί το 2022. Ο promoter μας είπε πως δεν είναι δυνατόν να περιοδεύσουμε σε αυτές τις χώρες και να μην παίξουμε το "Balls To The Wall". Εγώ του απάντησα πως ναι, μπορώ να το κάνω αυτό. Εκείνος επέμενε πως δεν είναι και τόσο σημαντικό ζήτημα για να μην υποχωρώ. Ο κόσμος θέλει να τα ακούσει. Οπότε, για να είμαι και ειλικρινής δεν έχω πρόβλημα να παίξω κανά δυό τραγούδια από Accept.

Έπειτα από τρία χρόνια όπου παίζαμε κάθε βράδυ μόνο τραγούδια των Accept, ενώ στον αντίποδα έχουμε κυκλοφορήσει 16 δικούς μας δίσκους, με τον δέκατο έβδομο να είναι καθ' οδόν, θελήσαμε να εξηγήσουμε στον κόσμο πως αυτός είναι ο λόγος. Άκουσαν αρκετά από την παλιά μου μπάντα, όφειλα να επικεντρωθώ στη δική μας δισκογραφία. Δεν χρειάζεται να τα παίζω και εγώ, υπάρχει άλλη μπάντα για να παίζει ζωντανά τραγούδια των Accept».

Δείτε επίσης:

O Udo Dirkschneider για το ενδεχόμενο επανένωσης με τους Accept

  • SHARE
  • TWEET