Livestream συναυλία ανακοίνωσαν οι The War On Drugs

To alternative rock σχήμα κυκλοφόρησε πρόσφατα το εξαιρετικό "I Don't Live Here Anymore"

18/11/2021 @ 13:05

Λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικού νέου τους άλμπουμ, "I Don't Live Here Anymore", οι The War on Drugs ανακοίνωσαν τη διεξαγωγή μιας διαδικτυακής συναυλίας.

Συγκεκριμένα, το κορυφαίο alt-rock σχήμα θα μεταδόσει το livestream "Living Proof: The War On Drugs Global Live Even" στις 9 Δεκεμβρίου, και θα παραμείνει διαθέσιμο στους κατόχους των εισιτηρίων μέχρι τις 12 του μήνα.

Η εμφάνιση, θα πραγματοποιηθεί στο Ουκρανικό Κέντρο Πολιτισμού του Los Angeles, με την προπώληση να ξεκινάει αύριο, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Σημειώνεται πως περιορισμένα εισιτήρια σε έκπτωση παρέχονται ήδη σε όσα άτομα έχουν εγγραφεί στην mailing list του συγκροτήματος, μέσω της ιστοσελίδας του.

Επιπρόσθετα, οι The War On Drugs εμφανίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, αποδίδοντας ζωντανά το ομότιτλο κομμάτι μέσα από τον πρόσφατο δίσκο τους, γεγονός που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στις ηλεκτρονικές μας σελίδες καθώς το Rocking θα επιστρέψει προσεχώς με μια αποκλειστικότητα για τους αναγνώστες και αναγνώστριες καθώς και οπαδούς των The War On Drugs.

  • SHARE
  • TWEET