Δείτε το γιo του Taylor Hawkins να διασκευάζει Foo Fighters

Ο νεαρός Shane τίμησε τη μνήμη του πατέρα του αναλαμβάνοντας τα τύμπανα σε μια απόδοση του "My Hero"

11/07/2022 @ 12:23

Ο Shane Hawkins, γιός του αδικοχαμένου ντράμερ των Foo Fighters, Taylor, τίμησε τη μνήμη του πατέρα του με μια διασκευή στο κλασικό "My Hero".

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μουσικός, ανέλαβε τα τύμπανα κατά την εμφάνιση των The Alive στην οροφή ενός σπιτού, στα πλαίσια συνοικιακού πάρτυ στην Laguna Beach της Καλιφόρνια, στις 4 Ιουλίου, αφιερώνοντας τη διασκευή στον σπουδαίο μουσικό και πατέρα του, με video του γεγονότος να εμφανίζονται στο διαδίκτυο λίγες ημέρες αργότερα.

Μπορείτε να δείτε αποσπάσματα παρακάτω, τα οποία αναμενόμενα δεν άφησαν κανένα παρευρισκόμενο ασυγκίνητο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι The Alive, έχουν ανοίξει συναυλίες τόσο για την μπάντα διασκευών του Τaylor, Chevy Metal, οι οποίοι θα εμφανιστούν στις συναυλίες των Foo Fighters προς τιμήν του, όσο και στο Lollapalooza Chile με το ιστορικό σχήμα, μια εβδομάδα πριν τον θάνατο του μουσικού.

Σε σχετικά νέα, o Dave Grohl επέστρεψε πρόσφατα στη σκηνή για πρώτη φορά έπειτα από το τραγικό συμβάν, ως καλεσμένος του Paul McCartney στο Glastonbury Festival.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Alive (@the.alive)

@lagtownsfinest Replying to @heathgregory0 ♬ original sound - Lagtownsfinest
  • SHARE
  • TWEET