Ο John Dolmayan των System Of A Down εύχεται καλή θητεία στον νέο Πρόεδρο των Η.Π.Α.

Αμφισβητεί, ωστόσο, την νομιμότητα της νίκης του Joe Biden

12/01/2021 @ 12:30

Ο ντράμερ των System Of A Down, John Dolmayan, ζήτησε ειρηνικές διαδηλώσεις με αφορμή την εισβολή της περασμένης βδομάδας στο Καπιτώλιο.

Ο διάσημος μουσικός εξέφρασε τις ανησυχίες του για την πολιτική πόλωση και εύχεται καλή θητεία στο νέο Πρόεδρο των Η.Π.Α., Joe Biden.

Στο παρελθόν ο Dolmayan έχει εκφραστεί ανοιχτά υπερ του Donald Trump, αποκαλώντας τον «τον καλύτερο φίλο των μειονοτήτων», ενώ θεωρεί το κίνημα Black Lives Matter «όργανο προπαγάνδας» και αποκαλεί δειλούς αρκετούς φιλελεύθερους επειδή δεν υποστηρίζουν τον ελεύθερο λόγο.

«Μια διαμαρτυρία, μια διαδήλωση, ένας διάλογος ή οποιοσδήποτε ακτιβισμός πρέπει και μπορεί να γίνει ειρηνικά. Υπάρχουν αυτοί που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν εμφύλιο πόλεμο σκέψης σε αυτήν την χώρα και η πόλωση που βιώσαμε το περασμένο έτος το έχει αποδείξει. Η χώρα μας έχει ανάγκη τον λογικό διάλογο και μια μεγαλύτερη κατανόηση της αντίθετης άποψης. Δυστυχώς βλέπω μεγαλύτερο διχασμό στο μέλλον και λιγότερη αποδοχή της εναλλακτικής σκέψης».

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Dolmayan αμφισβήτησε την νομιμότητα της νίκης του Biden, αλλά προσέφερε υποστήριξη για χάρη της χώρας. «Αν ο Biden είναι όντως πρόεδρος, εύχομαι στην προεδρία του τα καλύτερα και δηλώνω πως θα υποστηρίξω την χώρα με όποιο τρόπο μπορώ, σας Αμερικανός είναι η ευθύνη μου και σαν συντηρητικός η ιδεολογία μου».

Να θυμίσουμε ότι το 2020 οι System Of A Down κυκλοφόρησαν δύο νέα κομμάτια μετά από 15 χρόνια.

  • SHARE
  • TWEET