Snider, Portnoy, Ojeda και Sarzo διασκευάζουν Mountain

Lyric Video για το "Theme For An Imaginary Western" από το επερχόμενο tribute άλμπουμ στον Leslie West

22/01/2022 @ 15:11

Στις 25 Μαρτίου θα δει το φως της δημοσιότητας ένα tribute άλμπουμ στον Leslie West των Mountain με κορυφαίους συμμετέχοντες.

To "Legacy: A Tribute To Leslie West" πρόκειται να βγει στην αγορά σε βινύλιο και CD μέσω της Provogue Records / Mascot Label Group.

Μετά τις αναλυτικές λεπτομέρειες και το εναρκτήριο "Blood Of The Sun" με την συμμετοχή του Zakk Wylde, κυκλοφορεί το δεύτερο δείγμα του άλμπουμ.

Πρόκειται για το "Theme for an Imaginary Western", δεύτερο τραγούδι του θρυλικού "Climbing!" μετά το εναρκτήριο "Mississippi Queen".

Η σύνθεση των Jack Bruce και Pete Brown κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το το 1969 στο "Songs For A Tailor", πρώτο προσωπικό άλμπουμ του μπασίστα των Cream.

Στην εκτέλεση συμμετέχουν οι Dee Snider, Mike Portnoy, Eddie Ojeda και Rudy Sarzo. Μπορείτε να δείτε το σχετικό lyric video εδώ.

Τα μέρη του Mike Portnoy προέρχονται από τα πρώτα sessions των Winery Dogs και παρέμεναν μέχρι πρότινος ανεκμετάλλευτα.

Ο frontman των Twisted Sister δηλώσε σχετικά με την διασκευή και τον Leslie West τα ακόλουθα:

«Ο Λέσλι ήταν ένας ήρωας, φίλος, καταπληκτικός τύπος και θεός της κιθάρας. Πάντα ήθελα να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι. Έχει το αγαπημένο μου κιθαριστικό σόλο του Leslie West. Αντηχεί μέσα μου και μου μιλάει σε τόσα πολλά επίπεδα. Είναι τιμή μου που είχα την ευκαιρία να το κάνω σε αυτόν τον δίσκο.»

  • SHARE
  • TWEET