Bonus έως 20 Ευρώ για το Release Athens 2022

Αναλυτικά τα οφέλη για όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια για το 2020 και το 2021

20/12/2021 @ 14:42

Οι περισσότερες από τις εμφανίσεις που είχαν ανακοινωθεί για το Release Athens του 2020 και εν συνεχεία για το 2021, έχουν επαναπρογραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2022, με τις ανακοινώσεις να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από την διοργάνωση, οι κατόχοι εισιτηρίων για για τα αναβληθέντα φεστιβάλ λόγω της πανδημίας, θα λάβουν ανταμοιβή ως ελάχιστη αναγνώριση της κατανόησης που έδειξαν την πρωτόγνωρη αυτή διετία.

Όσοι χρησιμοποιήσουν το εισιτήριο που αγόρασαν για το 2020 και το 2021, για να παρακολουθήσουν την ίδια ημέρα που έχει προγραμματιστεί για το 2022, παίρνουν αυτόματα ένα bonus δωρεάν κατανάλωσης αξίας 5€, για χρήση στο χώρο του φεστιβάλ.

Το bonus αυτό, προσφορά της Fuzz Productions, θα το προμηθεύονται οι κάτοχοι των αντίστοιχων εισιτηρίων σε ειδικό ταμείο αμέσως μετά την είσοδο τους στον χώρο.

Όσον αφορά στην ημέρα των Μercyful Fate, η οποία δεν κατέστη δυνατό να προγραμματιστεί για το 2022, οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα έχουν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν είτε στην ημέρα των Manowar (22/6/22) είτε σε εκείνη των Judas Priest (15/7/22), χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και χωρίς να απαιτείται κάποια περαιτέρω ενέργεια.

Όσοι χρησιμοποιήσουν τα εισιτήρια για οποιαδήποτε από τις δύο προαναφερθείσες ημέρες, κερδίζουν το bonus της δωρεάν κατανάλωσης, αξίας 5€.

Για τους κάτοχους διήμερου εισιτηρίου, τριήμερου εισιτηρίου ή του full metal ticket, το bonus των 5€ ανά ημέρα, πολλαπλασιάζεται με τις ημέρες του πακέτου.

Για παράδειγμα, οι κάτοχοι του full metal ticket που θα το χρησιμοποιήσουν και στις τέσσερις ανακοινωμένες ημέρες - Μanowar αντί των Mercyful Fate, Judas Priest, Sabaton και Slipknot- κερδίζουν αυτόματα bonus 20 ευρώ!

Αν επιλέξετε διαφορετική ημέρα από αυτήν για την οποία είχατε αγοράσει αρχικά εισιτήριο, μπορείτε να το κάνετε καταβάλλοντας τη διαφορά που ενδέχεται να υπάρχει σε σχέση με την αρχική ονομαστική αξία. Σε αυτή την περίπτωση, δεν δικαιούστε το bonus κατανάλωσης των 5 Eυρώ.

Εάν δεν βρεθείτε σε καμία ημέρα του 12ήμερου φεστιβάλ, δικαιούστε επιστροφή της συνολικής αξίας του εισιτηρίου. Η σχετική διαδικασία θα ανακοινωθεί μετά το πέρας του φεστιβάλ, θα είναι απλή και θα ολοκληρωθεί στο διάστημα που ορίζει η τρέχουσα νομοθεσία.

  • SHARE
  • TWEET