Κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε βινύλιο το soundtrack του Trent Reznor για το Quake

Το εμβληματικό soundtrack αποκτά την δική του κυκλοφορία 24 χρόνια μετά

17/09/2020 @ 11:45

Ένα από τα πιο εμβήματικά sountrack παιχνιδιών, αυτό του Trent Reznor (Nine Inch Nails), για το κλασικό Quake, αναμένεται να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε βινύλιο.

Έτσι, 24 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του first-person shooter παιχνιδιού, το soundtrack του Quake αποκτά την δική του remasterd βινυλιακή έκδοση.

H δημιουργία του Trent Reznor, συνόδευε το παιχνίδι όταν είχε κυκλοφορήσει το 1996, αλλά μέχρι σήμερα, δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ ανεξάρτητη, και δη σε φυσική μορφή, σε αντίθεση με την μεταχείρηση στην οποία υπόκεινταν αντίστοιχα άλλων παιχνιδιών.

Μπορείτε να προμηθευθείτε το διπλό βινύλιο εδώ, όπου ήταν προγραμματισμένο να περιέχονται και σχολιασμοί από τους δημιουργούς του παιχνιδιού, John Carmack and American McGee, οι οποίοι όμως τελικά έπειτα από διένεξη γύρω από τα δικαιώματα με την Zenimax, εταιρεία που κατέχει πλέον τα δικαιώματα της κυκλοφορίας, διατίθενται  ελεύθερα στους οπαδούς.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr, μπορείτε να ανατρέξετε στο αφιέρωμα των Νίκου Καταπίδη και Αντώνη Μαρίνη γύρω από τις 25 πιο rock στιγμές στην ιστορία του gaming, στο οποίο το soundtrack του Quake κατέχει την πρωτοκαθεδρία.

  • SHARE
  • TWEET