Νέα τραγούδια από Βruce Springsteen, Night Flight Orchestra, Mr.Bungle, κ.ά.

Ακούστε, επίσης, νέο υλικό από Pixies, Corey Taylor, Keep Shelly In Athens, Zeal & Ardor, Smashing Pumpkins και Mors Subita

25/09/2020 @ 16:03

Η μουσική επικαιρότητα, αν και τέλη Σεπτεμβρίου, συνεχίζει ακάθεκτη. Έτσι, εκτός από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας, μια σειρά από καλλιτέχνες δημοσιοποίησαν νέα τραγούδια, που είτε αποτελούν προπομπό επερχόμενων κυκλοφοριών, είτε αποτελούν νέο υλικό έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε νέα μουσική από τους Bruce Springsteen, Pixies, Mr.Bungle, Corey Taylor, Keep Shelly In Athens, Zeal & Ardor, Smashing Pumpkins, The Night Flight Orchestra και Mors Subita.

corey-taylor

To "Culture Head" είναι το πιο πρόσφατο δείγμα του Corey Taylor από τον προσωπικό του δίσκο, "CMFT", ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου. Είχαν προηγηθεί το "HWY 666", "CMFT Must Be Stopped" και "Black Eyes Blue". Για τα δυο τελευταία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Ακούστε το "Culture Head" στον παρακάτω σύνδεσμο.

mr-bungle

Οι επανασυνδεδεμένοι Mr. Bungle έδωσαν στη δημοσιότητα άλλο ένα δείγμα από την επερχόμενη κυκλοφορία τους, που θα είναι η επανηχογράφηση του demo από το 1986, "The Raging Wrath Οf Eastern Bunny". Έτσι, η μπάντα των Mike Patton, Trey Spruance και Trevor Dunn, μαζί με τους Scott Ian (Anthrax, S.O.D.) και Dave Lombardo (Slayer), μετά το "Raping Your Mind" αποκάλυψε και το "Eracist" που μπορείτε να ακούσετε εδώ. Υπενθυμίζουμε πως οι Mr. Bungle νωρίτερα μες το έτος κυκλοφόρησαν και την πρώτη τους νέα ηχογράφηση, που ήταν μια διασκευή στο "USA" των Exploited.

bruce-springsteen

O Bruce Springsteen, έπειτα από την ανακοίνωση του νέου του άλμπουμ και την δημοσιοποίηση του, ομότιτλου, "Letter to You", αποκάλυψε άλλο ένα κομμάτι. Πρόκειται για το "Ghosts". Υπενθυμίζουμε πως ο δίσκος, θα είναι ο πρώτος του Springsteen με την θρυλική μπάντα έπειτα από το "High Hopes", ενώ πέρσυ κυκλοφόρησε τον προσωπικό του δίσκο "Western Stars". 

pixies

Οι Pixies επιστρέφουν με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας ενός επτάιντσου single στις 16 Οκτωβρίου. Σε αυτό, θα περιλαμβάνονται δύο τραγούδια, μεταξύ των οποίων το "Hear Me Out" που μπορείτε να ακούσετε εδώ. Τα φωνητικά στο κομμάτι αναλαμβάνει η τωρινή μπασίστρια  της μπάντας, Paz Lenchantin. To άλλο κομμάτι της κυκλοφορίας θα είναι μια διασκευή στο "Mambo Sun" των T-Rex. Ο πιο πρόσφατος δίσκος της ιστορικής μπάντας είναι το περσινό "Beneath The Eyrie".

smashing-pumpkins

Οι Smashing Pumpkins προχώρησαν στην κοινοποίηση δύο ακόμα τραγουδιών από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ τους. Η μπάντα, που προηγουμένως είχε ήδη δημοσιεύσει δύο τραγούδια από το επερχόμενο "Cyr", τώρα κυκλοφορεί τα "Confessions Of A Dopamine Addict" και "Wrath". Υπενθυμίζουμε πως ο διάδοχος του, προ διετίας, "Shiny And Oh So Bright, Vol. 1" θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου μέσω της Sumerian.

the-night-flight-orchestra

Οι The Night Flight Orchestra δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια έπειτα από την κυκλοφορία στις αρχές της χρονιάς του "Aeromantics". Έτσι, παρουσιάζουν το ανεξάρτητο single "Impossibile" που μπορείτε να ακούσετε εδώ. Η δεύτερη πλευρά του single, θα είναι μια διασκευή στο “Reach Out” των Cheap Trick. Στις ηλεκτρονικές μας σελίδες μπορείτε να ανατρέξετε εδώ στην φετινή συνέντευξη της μπάντας με το Χρήστο Καραδημήτρη.

mors-subita

To φινλανδικό death metal συγκρότημα των Mors Subita ετοιμάζει τον τέταρτο δίσκο του με ημερομηνία κυκλοφορίας την 30η Οκτωβρίου. Από το "Extinction Era", όπως θα αποκαλείται το νέο άλμπουμ, δημοσίευσαν ένα ακόμα κομμάτι μετά τα "Sick" και "Into Eternity" με τίτλο "Black And White". Ακούστε το εδώ

zeal-and-ardor

Το νέο κομμάτι του Manuel Gagneux και των Zeal & Ardor από το επερχόμενο "Wake Of A Nation" EP λέγεται "Tuskegee" και αναφέρεται στo πείραμα του Tuskegee, όπου 600 Αφροαμερικανοί με σύφιλη εξαπατήθηκαν για 40 χρόνια από την αμερικανική κυβέρνηση για να μελετηθεί η πορεία της νόσου. Ενώ τους υποσχέθηκαν θεραπεία και η πενικιλίνη αποδεδειγμένα γιάτρευε την σύφιλη από το 1947, δεν τους χορηγήθηκε ποτέ. Ακούστε το "Tuskegee" εδώ.

keep-shelly-in-athens

Οι Keep Shelly In Athens ετοιμάζουν ένα καινούργιο EP με τίτλο "Defy Me". Θα είναι η τρίτη κυκλοφορία του ντουέτου από την Αθήνα μετά τα "In The Blocks" και "Steady To Go". Από το επερχόμενο EP, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου, έχει ήδη δημοσιευθεί το "Neon Glare", ενώ εδώ ακούτε το "I See In Your Mind". 

  • SHARE
  • TWEET