Η πρώτη ηχογράφηση των Mr. Bungle από το 1999

Οι επανασυνδεδεμένοι Αμερικανοί διασκευάζουν Exploited

05/06/2020 @ 10:38

Έπειτα από την επαναδραστηριοποίηση και τις πρόσφατες συναυλίες τους, οι Mr. Bungle κυκλοφόρησαν την πρώτη τους ηχογράφηση εδώ και 21 χρόνια.

Οι Αμερικανοί, έχοντας ανακοινώσει ήδη πως θα διαθέτουν προς πώληση σήμερα, ένα t-shirt με όλα τα έσοδα να διατίθενται στην υποστήριξη του MusiCares Covid-19 Relief Fund, συνεχίζουν στο ίδιο μήκος κύματος.

Δίνοντας στην δημοσιότητα την δική τους εκδοχή του "USA" των The Exploited, που μπορείτε να ακούσετε εδώ, διαθέτουν εκ νέου όλα τα έσοδα για τον ίδιο σκοπό.

Η συγκεκριμένη διασκευή, είναι η πρώτη ηχογράφηση της μπάντας από την εποχή του "California". Μάλιστα, οι Mr. Bungle, ανακοίνωσαν πως σύντομα θα κυκλοφορήσουν και μια επανηχογράφηση του "The Raging Wrath of The Easter Bunny" demo τους από το 1986.

Σχετικά με την διασκευή, ο Trey Spruance δήλωσε:

«Δεν έχει σημασία που ανήκεις πολιτικά, όλοι έχουν καταραστεί τις Η.Π.Α. κάποια στιγμή στην ζωή τους».

Ο συνιδιοκτήτης της Ipepac Recordings, Greg Werckman πρόσθεσε τα εξής:

«Είναι ένα τραγούδι που αναφέρεται στην χώρα που η Ipepac αποκαλεί σπίτι. Πάνω από 100.000 κάτοικοι των Η.Π.Α. είναι νεκροί λόγω της πανδημίας. Την ίδια στιγμή, οι προστατευτικές μάσκες έγιναν αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης. Ο ρατσισμός συνεχίζει να φανερώνει την άθλια μορφή του. Η αστυνομική βία είναι στα ύψη, η ανεργία το ίδιο, η κατάθλιψη το ίδιο, και οι εγωιστές εκλεγμένοι αξιωματούχοι μας δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται.

Οφείλουμε να κάνουμε μια καλύτερη δουλειά στο να προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Το MusiCares φροντίζει να προσέχει όλους μας στην μουσική βιομηχανία».

  • SHARE
  • TWEET