Νέα τραγούδια από Soilwork, Bring Me The Horizon, Korpiklaani κ.ά

Ακούστε, επίσης, νέο υλικό από Black Stone Cherry, Neil Young, Mr.Bungle, Pretty Reckless, Dead End America

23/10/2020 @ 14:19

Η μουσική επικαιρότητα, αν και τέλη Οκτωβρίου, συνεχίζει ακάθεκτη. Έτσι, εκτός από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας, μια σειρά από καλλιτέχνες δημοσιοποίησαν νέα τραγούδια, που είτε αποτελούν προπομπό επερχόμενων κυκλοφοριών, είτε αποτελούν νέο υλικό έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα. Παρακάτω, μπορείτε να ακούσετε νέα μουσική από τους Soilwork, Bring Me The Horizon, Korpiklaani, Black Stone Cherry, Neil Young, Mr.Bungle, Pretty Reckless και Dead End America.

black-stone-cherry

Από τον επερχόμενο νέο δίσκο των Black Stone Cherry με τίτλο "The Human Condition" έχουμε ήδη ακούσει τα "Again" και "Ringin' In My Head". Πλέον, το αμερικανικό hard rock συγκρότημα δημοσίευσε ένα ακόμα κομμάτι με τίτλο "In Love With Pain", το οποίο ακούτε εδώ.

mr-bungle

Σε λίγες μέρες οι Mr.Bungle θα κυκλοφορήσουν το "The Raging Wrath of the Easter Bunny Demo", από όπου μας παρουσιάζουν το "Sudden Death". Το νέο κομμάτι έρχεται λίγο πριν οι Mike Patton, Trevor Dunn, Trey Spruance, Scott Ian και Dave Lombardo πραγματοποιήσουν ένα εικονικό live για το Halloween με τίτλο "The Night They Came Home", το οποίο θα είναι διαθέσιμο για 72 ώρες. Από την επερχόμενη κυκλοφορία των Mr.Bungle είχαμε ήδη ακούσει τα "Eracist" και "Raping Your Mind", ενώ εδώ ακούτε το πιο πρόσφατο "Sudden Death".

korpiklaani

H φινλανδική folk metal μπάντα Korpiklaani ετοιμάζει έναν καινούργιο δίσκο για το 2021. Ο τίτλος του διαδόχου του "Kulkija" θα είναι "Jylha" και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου του 2021. Το πρώτο single του δίσκου είναι το "Leväluhta", το οποίο αφηγείται μια φανταστική ιστορία στην μυστήρια ομώνυμη πηγή στο Isokyro, μια περιοχή της Φινλανδίας. Ακούστε το εδώ

soilwork

Το σουηδικό metal συγκρότημα Soilwork ανακοίνωσε ένα νέο φιλόδοξο project. Στις 4 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει ένα νέο EP με τίτλο "A Whisp Of The Atlantic". Ο κιθαρίστας David Andersson δήλωσε: «Το "Between Τhe Nothingness And The Devil" είναι ένα τραγούδι για το πως το παλιό concept του πατριαρχικού θεού δεν λειτουργεί πλέον, και πως ο καθένας με λογική πρέπει να αποδεχθεί πως πρέπει να δημιουργήσουμε τις δικές μας θεότητες, αν τις χρειαζόμαστε. Αλλιώς, πρέπει να αποδεχθούμε το γεγονός πως οι ζωέας μας είναι ασήμαντες εκτός αν αν βρούμε το σκοπό μας και ολοκληρώσουμε τον εαυτό μας. Στο video αφήνεται να εννοηθεί ο ευνουχισμός του αρσενικού θεου, και το πως το φύλο δεν πρέπει να είναι παράγοντας σε κάθε μορφή θρησκευτικής συζήτησης πλέον». Η μουσική και φιλοσοφική προσέγγιση των Soilwork στο EP κλείνει ο κύκλος της τριλογίας "The Feverish Trinity" και εισάγει τον ακροατή στο πιο πρωταρχικό στοιχείο, το νερό. Ακούστε το κομμάτι εδώ.

neil-young

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι έδωσε στη δημοσιότητα ο θρυλικός Neil Young. To "Homefires" θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο "Archives Vol.2: 1972 - 1976". To κομμάτι είχε ηχογραφηθεί το 1974, περιλαμβάνει τον Tim Drummond στο μπάσο, και δεν είχε κυκλοφορήσει έως τώρα επίσημα παρά το γεγονός πως ο Καναδός το έπαιζε ζωντανά στις συναυλίες του. Υπενθυμίζουμε πως πρόσφατα ο Young κυκλοφόρησε το "The Times" EP καθώς και το "Homegrown" άλμπουμ του.

dead-end-america

Το punk supergroup των Dead End America κυκλοφόρησε ένα νέο δείγμα από το επερχόμενο ντεμπούτο του. Συγκεκριμένα, το σχήμα είχε δημιουργηθεί από τον εκλιπόντα ντράμερ Steve "Thee Slayer Hippy" Hanford (Poison Idea/The Accüsed A.D.) με τους Nick Oliveri (ex-Kyuss, Queens of the Stone Age), Tony Avila (World of Lies), και Ian Watts (Ape Machine, Minmae) θέλοντας να κυκλοφορήσουν μουσική που να εναντιώνεται στον νυν πρόεδρο των Η.Π.Α. Ο Hanford δυστυχώς απεβίωσε πριν κυκλοφορήσει το επερχόμενο EP "Crush The Machine" στο οποίο συμμετέχουν στα φωνητικά οι  Mike IX Williams (Eyehategod) and Blaine Cook (The Accüsed A.D./The Fartz). Μπορείτε να ακούσετε το "Bullet for 45 (Straight from a .45)" με τη συμμετοχή του Williams εδώ.

bring-me-the-horizon

Οι Βρετανοί Bring Me The Horizon έδωσαν στη δημοσιότητα άλλο ένα δείγμα από το επερχόμενο "Post Human: Survival Horror" EP τους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video για το "Teardrops" εδώ. Υπενθυμίζουμε πως έως τώρα η μπάντα έχει κυκλοφορήσει τα "Ludens", "Parasitic Eve" και "Obey" με το τελευταίο να αποτελεί συνεργασία με τον Yungblud. Στον δίσκο θα συμμετέχουν οι Amy Lee, Nova Twins και Babymetal και θα διαδέχεται το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας "Amo", καθώς και το συνοδευτικό "Music To Listen To.." EP που κυκλοφόρησαν το 2019

pretty-reckless

Οι Pretty Reckless αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις αρχές του νέου έτους το νέο τους άλμπουμ ονόματι "Death By Rock And Roll". Από αυτό, έδωσαν στη δημοσιότητα το single "Broomsticks", που θεματικά είναι απολύτως ταιριαστό με την τρέχουσα περίοδο του Halloween. Στον νέο δίσκο της μπάντας της Taylor Momsen, αναμένονται να συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι οι Tom Morello, Kim Thayil και Matt Cameron (Soundgarden).

  • SHARE
  • TWEET