Νέο δίσκο με τους Crazy Horse ετοιμάζει ο Neil Young

Ο μουσικός αποκάλυψε επίσης την ολοκλήρωση της sci-fi νουβέλας του

07/06/2021 @ 11:26

Ο Neil Young, με ενημέρωση που μοιράστηκε με τους οπαδούς στου στα περίφημα Archives του, αναφέρθηκε στα μελλοντικά του πλάνα.

Σε αυτά, ξεχωρίζει η ολοκλήρωση ενός νέου άλμπουμ με τους Crazy Horse, που θα είναι το πρώτο από κοινού με την θρυλική μπάντα έπειτα από το εξαιρετικό "Colorado" του 2019.

Συγκεκριμένα, ο Young ανέφερε:

«Έχω ήδη πέντε έτοιμες συνθέσεις για τον επόμενο δίσκο, οπότε όσο περνάει ο καιρός θα έρθουν και οι υπόλοιπες και θα ξεκινήσουμε (σ..σ με τους Crazy Horse) να ηχογραφούμε σύντομα».

Επιπρόσθετα, ο μουσικός αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε την προσωπική του sci-fi νουβέλα, με τίτλο "Canary", την οποία και παρέδωσε σε εκδοτικό οίκο. Το βιβλίο, όπως είχε δηλώσει ο Young σε συνέντευξή του το 2018, «αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα που δουλεύει σε μια εταιρεία παροχής ενέργειας και προσπαθεί να αποκαλύψει την διαφθορά που λαμβάνει χώρα εντός της».

Τέλος, ο Young που αυτή την περίοδο ετοιμάζει επίσης την τρίτη έκδοση της σειράς "Archives", αναφερόμενος στο ενδεχόμενο μελλοντικών περιοδειών, δήλωσε:

«Δεν θα προγραμματίσω περιοδείες μέχρι να σιγουρευτώ πως το κοινό θα είναι ασφαλές».

Υπενθυμίζουμε πως μες το 2020 ο Young έδωσε στη δημοσιότητα το περίφημο άλμπουμ "Homegrown", κυκλοφόρησε το "Archives Volume 2: 1972 - 1976", τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε το "The Times" EP, με ακουστικές εκτελέσεις έξι δικών του protest τραγουδιών, όπως και τον Νοέμβριο το live άλμπουμ "Return To Greendale" ηχογραφημένο με τους Crazy Horse από το 2003, ενώ στις αρχές της φετινής χρονιάς πούλησε το 50% του μουσικού του καταλόγου στο Hipgnosis Song Fund.

  • SHARE
  • TWEET