Δείτε το νέο video clip των Mutoid Man

Δεύτερο single μέσα από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του supergroup

16/06/2023 @ 15:13

Οι Mutoid Man έδωσαν στη δημοσιότητα το δεύτερο δείγμα μέσα από το επερχόμενο νέο τους άλμπουμ.

Το supergroup των Jeff Matz (High On Fire), Stephen Brodsky (Cave In) και Ben Koller (Converge, Killer Be Killed, All Pigs Must Die) αποκάλυψε το δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο "Mutants".

Πρόκειται για το "Siren Song", το οποίο διαδέχεται το "Call Of The Void" ως προπομπός του διαδόχου του προ εξαετίας "War Moans".

Μπορείτε να δειτε το εξαιρετικό video clip του κομματιού εδώ, σε σε σκηνοθεσία και animation του Δημήτρη Αρμενάκη (Instagram, Behance, Facebook), που προσφατα σκηνοθέτησε επίσης το video clip των Bunuel για το κομμάτι "For The Cops".

Σχολιάζοντας την έμπνευση και τη δημιουργία του clip, o εικαστικός ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Οι Stephen, Ben και Jeff μου έδωσαν απόλυτη δημιουργική ελευθερία στο δημιουργικό κομμάτι. Ακούγοντας το τραγούδι και διαβάζοντας τους στίχους, θέλησα να δώσω μια νέα πνοή στη
κλασσική σκηνή της Οδύσσειας, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο σύμπαν με χρωματιστούς χαρακτήρες και ψυχεδελικό animation. Μετά από κουβέντες με τη μπάντα, αποφασίσαμε να τελειώσουμε την ιστορία με ένα τεράστιο τσέλο να χτυπάει τις σειρήνες με κεραυνούς. Ήταν πολύ διασκεδαστική η σκηνοθεσία και η κίνηση όλων των χαρακτήρων, μια διαδικασία που πραγματικά την απόλαυσα από την αρχή ως το τέλος.

Ο κεντρικός χαρακτήρας που απεικονίζει τον Οδυσσέα, έχει στοιχεία από το καταπληκτικό album cover του δίσκού “Mutants” δια χειρός John Santos. Όσον αφορά τα μέλη του πληρώματος,
μου φάνηκε ενδιαφέρον να τους απεικονίσω ως βάτραχο και χελώνα, δύο φιγούρες που εμφανίζονται συχνά στα σχέδια και τους δίσκους των Mutoid Man.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη ταλαντούχα ομάδα που βοήθησε στην ολοκλήρωση του animation: Κώστας Φιρινίδης, Simona Mehandzhieva, Laura Pires και Κωνσταντίνος Βασιλάκης».

  • SHARE
  • TWEET