Νέο δίσκο ανακοίνωσαν οι Motorpsycho

Το νορβηγικό τρίο επανέρχεται δισκογραφικά λίγους μήνες μετά το εξαιρετικό "The All Is One"

18/02/2021 @ 11:47

Με ανακοίνωση που ανήρτησαν στον ιστότοπό τους, οι σπουδαίοι Νορβηγοί Motorspycho αποκάλυψαν την άφιξη ενός νέου άλμπουμ.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες το "Kingdom of Oblivion" του οποίου το εξώφυλλο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Μόλις τον περασμένο Αύγουστο, οι Motorpsycho επέστρεψαν με το εξαιρετικό "The All Is One", που αποτελεί το τρίτο μέρος της ανεπίσημα επονομαζόμενης "Gullvåg Trilogy", η οποία ξεκίνησε το 2017 με το "The Tower" και συνεχίστηκε με το "The Crucible".

Υπενθυμίζουμε πως το άλμπουμ περιλαμβάνεται στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020, με το "The Crucible" να σμπεριλαμβάνεται στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2019, και το "The Tower" στα 100 καλύτερα rock άλμπουμ της δεκαετίας του, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

Με περισσότερες πληφορορίες, καθώς και το πρώτο single του "Kingdom Of Oblivion", να αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα, οι Motorpsycho ανακοίνωσαν πως το "The All Is One" είναι υποψήφιο για καλύτερος rock δίσκος στα βραβεία Spellemannspris που θα διεξαχθούν τον Απρίλιο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Rocking για κάθε νεότερη πληροφορία.

  • SHARE
  • TWEET