Νέο videoclip από την επερχόμενη κυκλοφορία των Mislead

Δείτε το videoclip από το ομώνυμο κομμάτι από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, "Find Your Enemy"

10/06/2022 @ 18:02

Οι alternative rockers Mislead έδωσαν στη δημοσιότητα το videoclip από το ομώνυμο κομμάτι της επερχόμενης πλήρους δισκογραφικής τους δουλειάς, "Find Your Enemy".

"Το ομώνυμο τραγούδι "Find Your Enemy" ήταν ένα από τα πρώτα που ολοκληρώσαμε, στα τέλη του 2019 και αποτέλεσε την βασική πηγή έμπνευσης για την θεματολογία του υπόλοιπου album. Οι άνθρωποι πάντα θα προσπαθούμε να εντοπίσουμε και και να πολεμήσουμε τους εχθρούς μας, αυτοί όμως πολλές φορές δεν είναι άλλοι από τα ίδια μας τα συναισθήματα, τους φόβους και τις ελπίδες μας. Η θεματική του νέου album αφορά την ασταμάτητη διαδικασία της εξέλιξης και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας που γεννιέται μέσα από αυτήν. Ελπίζουμε να απολαύσετε τη νέα μας δουλειά όσο και εμείς!"

Το βίντεο του τραγουδιού "Find Your Enemy" σκηνοθετήθηκε από τον Jim Barbayiannis.

Εδώ το video

Το επερχόμενο ντεμπούτο full length album των Mislead με τίτλο "Find Your Enemy" είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 24 Ιουνίου 2022. Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Γιάννη Τσιακόπουλο στα Mothstudio Productions, ενώ του artwork έχει επιμεληθεί ο Rain Song Design.

Tracklist

1. Break The Chains
2. Find Your Enemy
3. Greed
4. Into Flames
5. This Game
6. No Ego
7. You're Leaving
8. Kill Inside
9. Pale Lights

Οι Mislead είναι ένα alternative rock σχήμα με έδρα την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2016, ενώ το ντεμπούτο EP τους με τίτλο "Glances" κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019, λαμβάνοντας πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό και τον εγχώριο μουσικό τύπο, οδηγώντας στις πρώτες εντός έδρας συναυλίες τους και την δημιουργία ενός fanbase. Με τις επιρροές τους να είναι εξίσου μοιρασμένες ανάμεσα στα ένδοξα 90's και το εναλλακτικό rock / metal των 00's, οι Mislead διαμορφώνουν το δικό τους ξεχωριστό ηχόχρωμα.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET