Καινούρια singles από Misery Index και Terror

Διαθέσιμα τα καταιγιστικά δεύτερα δείγματα μέσα από δύο πολυαναμενόμενους δίσκους

07/04/2022 @ 12:34

Οι Misery Index και Terror έδωσαν στη δημοσιότητα τα νέα τους καταιγιστικά singles.

Και τα δύο σχήματα, αποκάλυψαν τα δεύτερα δείγματα μέσα από τους πολυαναμενόμενους δίσκους τους, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν και οι αντίστοιχες περιοδείες τους.

Οι Terror κυκλοφόρησαν το κομμάτι "Boundless Contempt", το οποίο βρίσκει, το επανενωμένο με τον Τodd Jones των Nails, hardcore σχήμα, να πλησιάζει ηχητικά την σπουδαία powerviolence μπάντα.

Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι εδώ, ενώ στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να ανατρέξετε σε όλες τις σχετικές πληροφορίες γύρω από το επερχόμενο "Pain Into Power", καθώς και να ακούσετε το ήδη δημοσιευμένο "Can't Help But Hate" με τη συμμετοχή του George "Corpsegrinder" Fischer των Cannibal Corpse.


Όσον αφορά το death metal/grind σχήμα από το Maryland, οι Misery Index προχώρησαν στην κυκλοφορία του "Infiltrators", μέσα από το πολυαναμενόμενο "Complete Control", για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video clip της πολιτικοποιημένης σύνθεσης εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να θυμηθείτε το πρώτο δείγμα μέσα από τον διάδοχο του εξαιρετικού "Rituals Of Power", για το κομμάτι "The Eaters And The Eaten".

  • SHARE
  • TWEET