Έφυγε από τη ζωή η Marsha Zazula, συνιδρύτρια της Megaforce Records

Η εμβληματική δισκογραφική εκκίνησε την καριέρα των Metallica, Anthrax μεταξύ άλλων

11/01/2021 @ 10:48

Έφυγε από τη ζωή η Marsha Zazula, συνιδρύτρια μαζί με τον σύζυγό της Jon, της δισκογραφικής Megaforce Records.

Η κόρη του ζεύγους, Rikki Zazula, επιβεβαίωσε με ανάρτησή της, στις 10 Ιανουαρίου, τον θάνατο της μητέρας της, σε ηλικία 68 ετών.

Η Megaforce Records, ιδρύθηκε το 1982 και είναι ευρύτερα γνωστή ως η δισκογραφική που εκκίνησε την καριέρα των Metallica, με το θρυλικό συγκρότημα να κυκλοφορεί υπό την σκέπη της, τα δύο πρώτα, κλασικά του άλμπουμ, "Kill 'Em All" (1983) και "Ride The Lightning" (1984), πριν μεταπηδήσουν στην Electra Records.

Στο ρόστερ της δισκογραφικής, έχουν παρευρεθεί κατά καιρούς καλλιτέχνες όπως οι Mercyful Fate, Αnthrax, Bad Brains, Testament, Overkill, Ministry, Stormtroopers Of Death, Raven, The Black Crowes, Mushroomhead κ.ά..

Oι Metallica με ανάρτησή τους στο Instagram τίμησαν την μνήμη της Marsha Zazula γράφοντας:

«Αναπαύσου εν ειρήνη Marsha. Σε ευχαριστούμε για όλα».

O Lars Ulrich, με προσωπική του ανάρτηση, σχολίασε:

«H Marsha ήταν μια απίστευτη, ανιδιοτελής μητρική φυσιογνωμία που είχε τεράστια επίδραση στην ζωή μου και πολλών άλλων. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων σε αυτή, τον Johny και ολόκληρη την οικογένεια της Megaforce για την ευκαιρία που έδωσαν σε τύπους σαν και εμάς, επιτρέποντας μας να έρθουμε σε επικοινωνία με ένα ευρύτερο κοινό με παρόμοιο σκεπτικό».

Οι Anthrax με τη σειρά τους, στο μήνυμά τους ανέφεραν:

«Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο της Marsha Zazula. Μια πραγματική πρωτοπόρα μαζί με τον Johny Z. Αυτοί οι δύο ευθύνονται που άλλαξαν οι ζωές μας. Είναι δύσκολο να περιγράψουμε με λέξεις πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς την πίστη και την αφοσίωσή τους στο metal και σε εμάς. Στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένειά της».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metallica (@metallica)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lars Ulrich (@larsulrich)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anthrax (@anthrax)

  • SHARE
  • TWEET