Brann Dailor: «O Lars Ulrich αποτέλεσε βασική επιρροή μου»

Ο ντράμερ των Mastodon ανακάλεσε την πρώτη φορά που άκουσε Metallica καθώς και στη σημασία του "Black Album"

23/11/2021 @ 14:30

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό 96.7 KCAL-FM και το "Wired In The Empire", ο Brann Dailor κλήθηκε να θυμηθεί την πρώτη φορά που άκουσε Metallica.

Ο ντράμερ των Mastodon όχι απλώς ανακάλεσε το γεγονός αλλά αναφέρθηκε και στην επιρροή που είχε πάνω του ο Lars Ulrich:

«Νομίζω πως εισήλθα στους Metallica με το "Ride The Lightning". Ο ξάδερφός μου ο Randy μου είχε βάλει να ακούσω το άλμπουμ σε κασέτα, και ήταν η πρώτη μου επαφή με το συγκρότημα. Μου άρεσαν πολύ οι Judas Priest και οι Iron Maiden, και μου λέει πως αυτό είναι το επόμενο βήμα. Οπότε εγώ τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Μάλιστα, θυμάμαι να έχω ξετρελαθεί με την ομότιτλη σύνθεση.

Για μένα ο Lars Ulrich αποτέλεσε μεγάλη επιρροή καθώς μεγάλωνα». 

Παράλληλα, ο μουσικός, που παλαιότερα είχε αποκαλύψει πως είχε φτάσει μέχρι και σε σημείο να εμπλακεί σε καβγά για να υπερασπιστεί τον Ulrich, σχολίασε την κρισιμότητα του "Black Album":

«Αυτός ο δίσκος τους καθιέρωσε. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να γεμίσουν οποιοδήποτε στάδιο στον κόσμο και αυτό οφείλεται κυρίως εξαιτίας αυτού του δίσκου. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό οι Mastodon κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό "Hushed And Grim" με τον Troy Sanders να σχολιάζει πως δεν μπορούσαν να αγνοήσουν στις θεματικές του δίσκου τον θάνατο του Nick John.

  • SHARE
  • TWEET