Eκπρόσωπος του Marilyn Manson σχολιάζει την αποχώρησή του από συνέντευξη

Το σημείο που προκάλεσε την αποχώρηση ήταν ερωτήσεις σχετικά με την Evan Rachel Wood

12/11/2020 @ 13:13

Ο εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο του Marilyn Manson έκανε μια δήλωση σχετικά με την αποχώρηση του εκκεντρικού καλλιτέχνη από τηλεφωνική συνέντευξη με το Metal Hammer.

Το σημείο που προκάλεσε την αποχώρηση του Manson ήταν η αναφορά του δημοσιογράφου στην πρώην σύντροφο του, Evan Rachel Wood.

Ο εκπρόσωπος του Manson, αφού τόνισε πως συμβούλευσε τον πελάτη του να μην σχολιάσει περαιτέρω το άρθρο, έκανε την εξής δήλωση:

«(Οι ισχυρισμοί της Evan Rachel Wood) είναι μια προσωπική κατάθεση και δεν είναι σωστό να σχολιάσουμε πάνω σε αυτό. Ζητάτε από τον Manson να σχολιάσει ανώνυμες καταγγελίες για απαίσια πράγματα, αλλά δεν εξηγείτε ποιος λέει τι, οπότε είναι ανέφικτο να σχολιαστεί».

«Αναφέρετε τον Mickey Rourke (ως πιθανό άτομο που κακοποιούσε την Wood) αλλά από όσο γνωρίζω η Evan Rachel Wood την περίοδο που έβγαινε με τον Manson, έβλεπε αρκετό κόσμο. Μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα φέρει ονόματα που δεν προέκυψαν στις συζητήσεις μας».

«Τα σχόλια που έκανε ο Manson στο Spin το 2009 αφορούσαν μια φαντασίωση του και ήταν προφανώς μια συνέντευξη ενός θεατρικού rock αστέρα που προωθούσε έναν νέο δίσκο και όχι πραγματικότητα. Το γεγονός ότι η Evan και ο Manson αρραβωνιάστηκαν μετά από έξι μήνες υποδεικνύει ότι κανείς δεν έλαβε κυριολεκτικά αυτή την ιστορία».

«Σχετικά με την Rose McGowan, επίσης πρώην σύντροφο του Manson, ο ίδιος έχει τοποθετηθεί δημόσια για αυτό το θέμα στη συνέντευξη με το Channel 4 στις 15 December 2017. Η Rose είναι μια από τις πιο γενναίες και ειλικρινείς προσωπικότητες του κινήματος MeToo. Ο Manson παραμένει φίλος με τη Rose και μιλάει πολύ θερμά για τα τριάμισι χρόνια που έμειναν μαζί. Υπάρχουν αρκετές πηγές παγκοσμίως (που το επιβεβαιώνουν)».

«Δεν θα γίνει αναφορά σε συγκεκριμένα κομμάτια (σ.σ ο δημοσιογράφος ρώτησε αν το "Perfume" αφορούν την κουλτούρα του θύματος). Ο δημοσιογράφος είχε την δυνατότητα να ρωτήσει τον Manson για τη μουσική του - μόνο μια από τις δυο συνεντεύξεις που δόθηκαν για το Ηνωμένο Βασίλειο - και επέλεξε να μην το κάνει. Το να προσπαθείς να ταιριάξεις μια ιστορία με κάποιο σημείο ενός κομματιού ενός καλλιτέχνη με πάνω από 30 χρόνια καριέρα είναι υποκριτικό και προβληματικό».

«Σας ξέφυγε το γεγονός πως η πρώην γυναίκα του Manson, Dita Von Teese, η οποία παραμένει καλή φίλη με τον ίδιο. To 2018 παραδέχθηκε πως ήταν τυχερή που απέφυγε την κακοποίηση στην βιομηχανία της διασκέδασης στην καριέρα της».

«Υπάρχουν επίσης αρκετά άρθρα ανα τα χρόνια όπου η Evan Rachel Wood μιλά πολύ θετικά για τη σχέση της με τον Manson. Σε συνέντευξη με το NetAPorters.com δήλωσε πως δεν θα άλλαζε τίποτα (στη σχέση της) και εκτιμά όλα όσα την έμαθε».

«Τέλος, μιλάτε για απειλές θανάτου. Ο Manson τα γνωρίζει αυτά πολύ καλά - έχει λάβει αρκετές. Σε όλη την καριέρα του έχει κατηγορηθεί για τα πάντα, από (την επίθεση στο) Columbine μέχρι εφηβικές αυτοκτονίες. Δυστυχώς, ζούμε σε μια εποχή που ο κόσμος πιστεύει ότι διαβάζει στο διαδίκτυο και αισθάνεται ελεύθερος να πει ότι θέλει χωρίς αποδεικτικά στοιχεία. Οι επιπτώσεις μπορεί να είναι καταστροφικές και η προώθηση αβάσιμων πληροφοριών είναι εντελώς ανεύθυνο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, σαν μέσα και δημοσιογράφοι, είναι να χρησιμοποιούμε τα γεγονότα και την αλήθεια και να μην ακολοθούμε κουτσομπολιά και εικασίες για να προωθήσουμε την ατζέντα μας».

  • SHARE
  • TWEET